Atlet Layar Riau Tetep Latihan Senajan Pasa
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Olahraga - Dibaca: 19 kali

Pasa dudu pepalang kanggone atlet layar Riau jroning nindakake latihan fisik. Mula sasuwene pasa, atlet layar Riau tetep nindakake latihan.

“Sasuwene wulan pasa intensitas latihan atlet kita kurangi saka dina biasane” ujare Ke­tua Umum Porlasi Riau Fivetrio Sulistino.

Sabanjure, wektu latihane, ujare priya kang akrab diundang Lilik iku, uga dikurangi saka wektu biasane. “Iki merga atlet kita ora bisa kudu suwe-suwe ing segara lan srenge­ngene panas banget” imbuhe Lilik.

Latihan kang ditindakake iku, tambahe Lilik, mujudake gandhengan Traning Center (TC) atlet kang digelar Porlasi Riau sajege wulan Maret kepungkur.

“Nganti saiki TC isih mlaku lan bakal terus mlaku nganti Kejurnas layar ing Venue Asian Games Ancol Barat, Jakarta” jlentrehe Lilik.

Atlet kang melu TC, bacute, kira-kira 15 nganti 20 atlet. “Dadi kanggo ngukur kemampuan lan kesiapane atlet, awal Mei kepungkur kita nindakake Try out (TO) utawa uji coba menyang Batam, Kepulauan Riau (Kepri)” panutupe Lilik.

 

Emilia Nova Paling Ngarep ing Lari Gawang

Sauntara kuwi, atlet Emilia Nova bakal dadi andel-andele Indonesia ing nomer 100 meter lari gawang putri ing Asian Games 2018 mengko. Umure isih enom, lan dheweke mujudake atlet kang paling apik dinane iki.

Emil ganep umur 23 taun tanggal 20 Agustus mengko. Senajan isih enom banget lan durung nduweni pengalaman akeh, nanging Emil dadi lapis pertama pelatnas atletik.

Kanthi nduweni bandha kanggo tampil ing rong nomer, saptalomba lan 100 meter lari gawang, Emil saiki bakal fokus marang sak nomer wae. Yaiku dheweke bakal tampil ing 100 meter lari gawang putri.

 

Ngerigake 5500 seniman

Sauntara kuwi upacara pembukaan lan penutupan Asian Games 2018 kang bakal dianakake ing Jakarta tanggal 18 Agustus lan 2 September bakal ngerigake 5.500 pengisi acara, saliyane para musikus, penari, lan penata busana.

Deputi II Bidang Administrasi Pertandingan Panitia Pe­nyelenggara Asian Games 2018 (INASGOC), Francis Wa­nan­di, ngandhakake upacara pembukaan lan penutupan Asian Games iku kudu mepaki standar Olimpiade utawa Asian Games, merga bakal disiarake ing 45 negara Asia lan negara-negara ing benua liyane kayadene Amerika Latin.

INASGOC, bacute Francis, bakal ngentekake anggaran kurang luwih USD55 yuta utawa kira-kira Rp 700 miliar kanggo upacara pembukaan lan penutupan Asian Games 2018 iki.

Pengarah Kreatif Upacara Pembukaan lan Penu­tupan Asian Games, Wishnutama, ngandhakake yen kegiatan upacara iki bakal nampilake unsur budaya lokal Indonesia kang diselarasake karo perkembangan jaman saengga isih relevan ditampilake marang ma­syarakat.

“Asian Games iki dudu mung saderma gelaran pertandingan olahraga nanging uga daya tarik kang mongkogake saka Indonesia” ujare Wishnutama.

(d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan