Maneka Kreasi Menu Nuswantara
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 163 kali

Wis dadi bab kang lumrah, saiki ing ngendi papan, wong yen arep memangan, panganane difoto dhisik. Banjur, di-posting ing me­dhia sosial. Liwat Lomba Foto lan Resep Kreasi Menu Nusantara, redhaksi Taman Wanita menehi kalodhangan kanggo para maos kang seneng olah-olah, uga se­neng foto.

Kejaba saka iku, kang dadi an­cas se­jatine, yaiku kanggo mengeti Hari Gizi lan ngrembakakake ma­neh bab wigatine mangsak kanggo kulawarga. Kejaba nyu­kupi kabu­tuhane gizi, mangsakan omah adate uga luwih resik (higienis) amarga dicepakake dhewe dening ibu utawa anggota kulawarga liyane. Bahan-bahane, uga piran­tine kanggo mangsak, mesthi luwih kajamin kuwalitase.

Redhaksi nampa kiriman foto lan resep saka saindenging Nus­wantara. Ma­lah uga ana saka pa­maos PS ing nja­ban rangkah. Lan sing nambahi mong­kog, pasarta lomba ora mligi ibu utawa pa­westri. Pasarta priya uga ora sethithik, tuwa lan enom katon padha gregete. Bab iki nuduhake yen ajining mangsak lan mang­sakan wis dadi kawigatene kabeh anggota kulawarga.

Saperangan foto saka pasarta lomba kapacak ing kene. Sing du­rung kapacak, entenana PS edhisi candhake ya. (nn)

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!