Maneka Kreasi Menu Nuswantara
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 174 kali

Wis dadi bab kang lumrah, saiki ing ngendi papan, wong yen arep memangan, panganane difoto dhisik. Banjur, di-posting ing me­dhia sosial. Liwat Lomba Foto lan Resep Kreasi Menu Nusantara, redhaksi Taman Wanita menehi kalodhangan kanggo para maos kang seneng olah-olah, uga se­neng foto.

Kejaba saka iku, kang dadi an­cas se­jatine, yaiku kanggo mengeti Hari Gizi lan ngrembakakake ma­neh bab wigatine mangsak kanggo kulawarga. Kejaba nyu­kupi kabu­tuhane gizi, mangsakan omah adate uga luwih resik (higienis) amarga dicepakake dhewe dening ibu utawa anggota kulawarga liyane. Bahan-bahane, uga piran­tine kanggo mangsak, mesthi luwih kajamin kuwalitase.

Redhaksi nampa kiriman foto lan resep saka saindenging Nus­wantara. Ma­lah uga ana saka pa­maos PS ing nja­ban rangkah. Lan sing nambahi mong­kog, pasarta lomba ora mligi ibu utawa pa­westri. Pasarta priya uga ora sethithik, tuwa lan enom katon padha gregete. Bab iki nuduhake yen ajining mangsak lan mang­sakan wis dadi kawigatene kabeh anggota kulawarga.

Saperangan foto saka pasarta lomba kapacak ing kene. Sing du­rung kapacak, entenana PS edhisi candhake ya. (nn)

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan