Maneka Kreasi Menu Nuswantara
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 195 kali

Wis dadi bab kang lumrah, saiki ing ngendi papan, wong yen arep memangan, panganane difoto dhisik. Banjur, di-posting ing me­dhia sosial. Liwat Lomba Foto lan Resep Kreasi Menu Nusantara, redhaksi Taman Wanita menehi kalodhangan kanggo para maos kang seneng olah-olah, uga se­neng foto.

Kejaba saka iku, kang dadi an­cas se­jatine, yaiku kanggo mengeti Hari Gizi lan ngrembakakake ma­neh bab wigatine mangsak kanggo kulawarga. Kejaba nyu­kupi kabu­tuhane gizi, mangsakan omah adate uga luwih resik (higienis) amarga dicepakake dhewe dening ibu utawa anggota kulawarga liyane. Bahan-bahane, uga piran­tine kanggo mangsak, mesthi luwih kajamin kuwalitase.

Redhaksi nampa kiriman foto lan resep saka saindenging Nus­wantara. Ma­lah uga ana saka pa­maos PS ing nja­ban rangkah. Lan sing nambahi mong­kog, pasarta lomba ora mligi ibu utawa pa­westri. Pasarta priya uga ora sethithik, tuwa lan enom katon padha gregete. Bab iki nuduhake yen ajining mangsak lan mang­sakan wis dadi kawigatene kabeh anggota kulawarga.

Saperangan foto saka pasarta lomba kapacak ing kene. Sing du­rung kapacak, entenana PS edhisi candhake ya. (nn)

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.