Maneka Kreasi Menu Nuswantara
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 179 kali

Wis dadi bab kang lumrah, saiki ing ngendi papan, wong yen arep memangan, panganane difoto dhisik. Banjur, di-posting ing me­dhia sosial. Liwat Lomba Foto lan Resep Kreasi Menu Nusantara, redhaksi Taman Wanita menehi kalodhangan kanggo para maos kang seneng olah-olah, uga se­neng foto.

Kejaba saka iku, kang dadi an­cas se­jatine, yaiku kanggo mengeti Hari Gizi lan ngrembakakake ma­neh bab wigatine mangsak kanggo kulawarga. Kejaba nyu­kupi kabu­tuhane gizi, mangsakan omah adate uga luwih resik (higienis) amarga dicepakake dhewe dening ibu utawa anggota kulawarga liyane. Bahan-bahane, uga piran­tine kanggo mangsak, mesthi luwih kajamin kuwalitase.

Redhaksi nampa kiriman foto lan resep saka saindenging Nus­wantara. Ma­lah uga ana saka pa­maos PS ing nja­ban rangkah. Lan sing nambahi mong­kog, pasarta lomba ora mligi ibu utawa pa­westri. Pasarta priya uga ora sethithik, tuwa lan enom katon padha gregete. Bab iki nuduhake yen ajining mangsak lan mang­sakan wis dadi kawigatene kabeh anggota kulawarga.

Saperangan foto saka pasarta lomba kapacak ing kene. Sing du­rung kapacak, entenana PS edhisi candhake ya. (nn)

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih