Maneka Kreasi Menu Nuswantara
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Kagunan Dapur - Dibaca: 158 kali

Wis dadi bab kang lumrah, saiki ing ngendi papan, wong yen arep memangan, panganane difoto dhisik. Banjur, di-posting ing me­dhia sosial. Liwat Lomba Foto lan Resep Kreasi Menu Nusantara, redhaksi Taman Wanita menehi kalodhangan kanggo para maos kang seneng olah-olah, uga se­neng foto.

Kejaba saka iku, kang dadi an­cas se­jatine, yaiku kanggo mengeti Hari Gizi lan ngrembakakake ma­neh bab wigatine mangsak kanggo kulawarga. Kejaba nyu­kupi kabu­tuhane gizi, mangsakan omah adate uga luwih resik (higienis) amarga dicepakake dhewe dening ibu utawa anggota kulawarga liyane. Bahan-bahane, uga piran­tine kanggo mangsak, mesthi luwih kajamin kuwalitase.

Redhaksi nampa kiriman foto lan resep saka saindenging Nus­wantara. Ma­lah uga ana saka pa­maos PS ing nja­ban rangkah. Lan sing nambahi mong­kog, pasarta lomba ora mligi ibu utawa pa­westri. Pasarta priya uga ora sethithik, tuwa lan enom katon padha gregete. Bab iki nuduhake yen ajining mangsak lan mang­sakan wis dadi kawigatene kabeh anggota kulawarga.

Saperangan foto saka pasarta lomba kapacak ing kene. Sing du­rung kapacak, entenana PS edhisi candhake ya. (nn)

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa