AFFAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 108 kali

Jenengku :  AFFAN ARSALAN BAQIR, lairku ing Pemalang 2 Mei 2017. Aku putrané : Ayah JURIYANTO ingkang dados guru ing SDN 05 Kendalsari, sarta Ibu SUTANTI, guru SDN 03 Widodaren, déné alamatku Ds. Kendalsari Rt 07 Rw 02 Petarukan Pemalang.

AFFAN atur sungkem kagem Ayah sarta Ibu ing dalem, Mbah Kung, Mbah Ayi, Mbah Uti, Bulik Resti, Bulik Wiwi, Oom Muji, Oom Vito Vino, Oom Lutfi, Budhé Ati, Budhé Rocha, Pakdhé Tejo, Pakdhé Bowo. Mbak Aliya, Mbak Asfa, Mbak Isti, Kakak Kiara, Kakak Dinar sarta réncang-réncang sedaya.

AFFAN lair sareng kalihan Hardiknas, ugi cita-cita kula péngin dados Guru. Pramila nyuwun donga pangèstu, mugi mbènjang dados tiyang sholèh, séhat, pinter, saged nggayuh cita-cita kula. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih