AFFAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 102 kali

Jenengku :  AFFAN ARSALAN BAQIR, lairku ing Pemalang 2 Mei 2017. Aku putrané : Ayah JURIYANTO ingkang dados guru ing SDN 05 Kendalsari, sarta Ibu SUTANTI, guru SDN 03 Widodaren, déné alamatku Ds. Kendalsari Rt 07 Rw 02 Petarukan Pemalang.

AFFAN atur sungkem kagem Ayah sarta Ibu ing dalem, Mbah Kung, Mbah Ayi, Mbah Uti, Bulik Resti, Bulik Wiwi, Oom Muji, Oom Vito Vino, Oom Lutfi, Budhé Ati, Budhé Rocha, Pakdhé Tejo, Pakdhé Bowo. Mbak Aliya, Mbak Asfa, Mbak Isti, Kakak Kiara, Kakak Dinar sarta réncang-réncang sedaya.

AFFAN lair sareng kalihan Hardiknas, ugi cita-cita kula péngin dados Guru. Pramila nyuwun donga pangèstu, mugi mbènjang dados tiyang sholèh, séhat, pinter, saged nggayuh cita-cita kula. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan