AFFAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 122 kali

Jenengku :  AFFAN ARSALAN BAQIR, lairku ing Pemalang 2 Mei 2017. Aku putrané : Ayah JURIYANTO ingkang dados guru ing SDN 05 Kendalsari, sarta Ibu SUTANTI, guru SDN 03 Widodaren, déné alamatku Ds. Kendalsari Rt 07 Rw 02 Petarukan Pemalang.

AFFAN atur sungkem kagem Ayah sarta Ibu ing dalem, Mbah Kung, Mbah Ayi, Mbah Uti, Bulik Resti, Bulik Wiwi, Oom Muji, Oom Vito Vino, Oom Lutfi, Budhé Ati, Budhé Rocha, Pakdhé Tejo, Pakdhé Bowo. Mbak Aliya, Mbak Asfa, Mbak Isti, Kakak Kiara, Kakak Dinar sarta réncang-réncang sedaya.

AFFAN lair sareng kalihan Hardiknas, ugi cita-cita kula péngin dados Guru. Pramila nyuwun donga pangèstu, mugi mbènjang dados tiyang sholèh, séhat, pinter, saged nggayuh cita-cita kula. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa