AFFAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 118 kali

Jenengku :  AFFAN ARSALAN BAQIR, lairku ing Pemalang 2 Mei 2017. Aku putrané : Ayah JURIYANTO ingkang dados guru ing SDN 05 Kendalsari, sarta Ibu SUTANTI, guru SDN 03 Widodaren, déné alamatku Ds. Kendalsari Rt 07 Rw 02 Petarukan Pemalang.

AFFAN atur sungkem kagem Ayah sarta Ibu ing dalem, Mbah Kung, Mbah Ayi, Mbah Uti, Bulik Resti, Bulik Wiwi, Oom Muji, Oom Vito Vino, Oom Lutfi, Budhé Ati, Budhé Rocha, Pakdhé Tejo, Pakdhé Bowo. Mbak Aliya, Mbak Asfa, Mbak Isti, Kakak Kiara, Kakak Dinar sarta réncang-réncang sedaya.

AFFAN lair sareng kalihan Hardiknas, ugi cita-cita kula péngin dados Guru. Pramila nyuwun donga pangèstu, mugi mbènjang dados tiyang sholèh, séhat, pinter, saged nggayuh cita-cita kula. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!