Ayu merga menganggo Jilbab, Natalie Sarah Diarani Memper Barbie Arab
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 315 kali

Sesawangan beda katon ing akun Instagram Natalie Sarah. Keri-keri iki, Natalie kerep ngunggah fotone kanthi menganggo jilbab.

      Ya, Natalie pancen wis gawe keputusan nganggo jilbab. Liwat unggahan ing Instagram mau, dheweke ngumumake wis netepake nutup aurat.

“Ngadeg ing lawange usaha ae seneng. Apamaneh ngadeg ing lawange sorga. InshaAllah, Aamiin #eeaaa #ngareep,” tulise Natalie ing salah sijine unggahan fotone.

Jilbaban pancen ndadekake aurane Natalie katon luwih mencorong. Saya ayu lan anggun. Mula pangalembana terus ngalir lewat foto-foto kang diunggah menyang Instagram @natalie_sarahs.

Sadurunge ngumumake hijrah, Natalie menganggo pasmina kayadene selendhang. Mung dipasang ing sirah nanging isih katon sithik rambute.

Ora suwe sawise kuwi, Natalie ngowahi gaya jilbabe. Luwih nutup lan style simpel kayadene hijabers masa kini.

Ing penampilan liya, Natalie menganggo pashmina warna peach digathukake karo t-shirt kang meh padha lan inner ireng. Kanthi riasan flawless, bintang film Abdullah & Takeshi iki katon nengsemake.

Akeh sing pangling karo pengampilan anyare Natalie. Senajan mung kanthi riasan minimalis, dheweke dianggep kaya tetep ayu kaya Barbie saka Arab.

“Barbie araabb. Ayuuuuu. Muga-2 istiqomah ya,” tulise akun @putri_abrori.

“Tambah ayu ae sumpah, kayak wong arab. Wiwit ndhisik aku seneng banget ndeleng @natalie_sarahs ,saya mrene saya ayu bgt maa syaa Allah,” kandhane @madinaachmad.

“Mbaa.. @natalie_sarahs masha Allah kowe ayu banget,” akun @momionya melu muji.

Piye yen miturut para maos dhewe marang penampilan anyare Natalie iki? (d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.