Ayu merga menganggo Jilbab, Natalie Sarah Diarani Memper Barbie Arab
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 121 kali

Sesawangan beda katon ing akun Instagram Natalie Sarah. Keri-keri iki, Natalie kerep ngunggah fotone kanthi menganggo jilbab.

      Ya, Natalie pancen wis gawe keputusan nganggo jilbab. Liwat unggahan ing Instagram mau, dheweke ngumumake wis netepake nutup aurat.

“Ngadeg ing lawange usaha ae seneng. Apamaneh ngadeg ing lawange sorga. InshaAllah, Aamiin #eeaaa #ngareep,” tulise Natalie ing salah sijine unggahan fotone.

Jilbaban pancen ndadekake aurane Natalie katon luwih mencorong. Saya ayu lan anggun. Mula pangalembana terus ngalir lewat foto-foto kang diunggah menyang Instagram @natalie_sarahs.

Sadurunge ngumumake hijrah, Natalie menganggo pasmina kayadene selendhang. Mung dipasang ing sirah nanging isih katon sithik rambute.

Ora suwe sawise kuwi, Natalie ngowahi gaya jilbabe. Luwih nutup lan style simpel kayadene hijabers masa kini.

Ing penampilan liya, Natalie menganggo pashmina warna peach digathukake karo t-shirt kang meh padha lan inner ireng. Kanthi riasan flawless, bintang film Abdullah & Takeshi iki katon nengsemake.

Akeh sing pangling karo pengampilan anyare Natalie. Senajan mung kanthi riasan minimalis, dheweke dianggep kaya tetep ayu kaya Barbie saka Arab.

“Barbie araabb. Ayuuuuu. Muga-2 istiqomah ya,” tulise akun @putri_abrori.

“Tambah ayu ae sumpah, kayak wong arab. Wiwit ndhisik aku seneng banget ndeleng @natalie_sarahs ,saya mrene saya ayu bgt maa syaa Allah,” kandhane @madinaachmad.

“Mbaa.. @natalie_sarahs masha Allah kowe ayu banget,” akun @momionya melu muji.

Piye yen miturut para maos dhewe marang penampilan anyare Natalie iki? (d/ist)***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya