Ayu merga menganggo Jilbab, Natalie Sarah Diarani Memper Barbie Arab
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 244 kali

Sesawangan beda katon ing akun Instagram Natalie Sarah. Keri-keri iki, Natalie kerep ngunggah fotone kanthi menganggo jilbab.

      Ya, Natalie pancen wis gawe keputusan nganggo jilbab. Liwat unggahan ing Instagram mau, dheweke ngumumake wis netepake nutup aurat.

“Ngadeg ing lawange usaha ae seneng. Apamaneh ngadeg ing lawange sorga. InshaAllah, Aamiin #eeaaa #ngareep,” tulise Natalie ing salah sijine unggahan fotone.

Jilbaban pancen ndadekake aurane Natalie katon luwih mencorong. Saya ayu lan anggun. Mula pangalembana terus ngalir lewat foto-foto kang diunggah menyang Instagram @natalie_sarahs.

Sadurunge ngumumake hijrah, Natalie menganggo pasmina kayadene selendhang. Mung dipasang ing sirah nanging isih katon sithik rambute.

Ora suwe sawise kuwi, Natalie ngowahi gaya jilbabe. Luwih nutup lan style simpel kayadene hijabers masa kini.

Ing penampilan liya, Natalie menganggo pashmina warna peach digathukake karo t-shirt kang meh padha lan inner ireng. Kanthi riasan flawless, bintang film Abdullah & Takeshi iki katon nengsemake.

Akeh sing pangling karo pengampilan anyare Natalie. Senajan mung kanthi riasan minimalis, dheweke dianggep kaya tetep ayu kaya Barbie saka Arab.

“Barbie araabb. Ayuuuuu. Muga-2 istiqomah ya,” tulise akun @putri_abrori.

“Tambah ayu ae sumpah, kayak wong arab. Wiwit ndhisik aku seneng banget ndeleng @natalie_sarahs ,saya mrene saya ayu bgt maa syaa Allah,” kandhane @madinaachmad.

“Mbaa.. @natalie_sarahs masha Allah kowe ayu banget,” akun @momionya melu muji.

Piye yen miturut para maos dhewe marang penampilan anyare Natalie iki? (d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…