Nyuwun Pirsa
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Layang Saka Warga - Dibaca: 28 kali

Nyuwun Pirsa

Lumantar LSW ing majalah PS kawula bade nyuwun pirsa bab :

1. Gambar cover depan PS no. 18 tanggal 5 Mei 2018 anggenipun ngeprint punapa kuwalik? Simpingan ringgit sawingkingipun pesindhen lenggah kadosipun kok bala satriya ingkang biyasa kapasang wonten simpingan sisih tengen?

2. Punapa kepareng kawula nyuwun alamatipun sdl. Soedjijono ingkang nyerat “Derkuku Ndhuwur Wuwungan” PS no. 20/19 Mei 2018: 25. Kadosipun ugi nyerat lairipun Reyog Ponorogo ing PS nomer 36/2009. Ugi ing PS No. lan tgl (?) bab Apa Tumon nalika panjenenganipun taksih sekolah ing SMP K Ponorogo. Nalika semanten piyambakipun nembe upacara bendera, dinten Senin.

Alasan kawula kepengin tetepangan jalaran kawula piyambak ugi alumnus SMP K Ponorogo th. 1964. Kaping kalih kepengin silaturahmi senaosa namung lumantar serat kemawon. Mugi wonten danganing penggalih, kula rantos dhawuhipun. Matur nuwun.

Soenarto  — Jl. Anilo 45  — Kel. Pakunden RT 2 RW 2   —  Ponorogo

 

1. Foto cover sampun leres

2. Soedjijono

d/a Universitas Kanjuruhan Malang,  Jl. S. Supriadi No 48 Malang

Red.

 

Pelaku Teror Kudu Cepet Dieksekusi Mati

Nyambung seratane sdl Tugu W Magalang ing PS No. 21/2018.

Lagi wae kedadeyan dedreg napi teroris ing Mako Brimob Kelapa Dua, langsung disambung bom bunuh dhiri ing Surabaya, Sidoarjo terus ing Riau. Kita durung ngerti sing sabenere, iku wujud balas dhendham, apa mung arep nuduhake eksistensine terorisme ing negara kita.

Nanging kepriye wae, kita ora kena wedi lan kalah karo teroris. Aku usul supaya teroris sing kecekel urip, kudu divonis ukuman mati, lan gek enggal dieksekusi, kanggo conto lan tepa tuladha marang teroris sing isih ngrancang arep nggawe kacone negara kita.

Sing kita gelani, kok ana dedreg bom bunuh dhiri malah dimanfaatake kanggo tujuan politik, sing ora gawe tentreme kahanan, malah nambahi masalah anyar sing pantese dilakoni dening teroris iku dhewe. Piye para sedulur ? Nuwun.

Irawan  —  Palembang.

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…