CACA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 123 kali

Iki fotoku nalika Hari Kartini. Jenengku :FIRA THALISA (CACA).

Aku lair ing Rembang tanggal 27 Mei 2010. Bapakku asmané HARYONO, déné Ibuku YENI ELIANTI, sing pidalem ing Paku Aji, Sepatan Residence, Tangerang.

Aku, sing cita-citané dadi dokter anak, atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Éyang lan para sepuhku sakulawarga ageng kang ora tak aturaké asma lan pidalemé sowang-sowang.

CACA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solihah, tansah nampi berkah rahmading Allah SWT, pinter, séhat, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA.*

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.