CACA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 110 kali

Iki fotoku nalika Hari Kartini. Jenengku :FIRA THALISA (CACA).

Aku lair ing Rembang tanggal 27 Mei 2010. Bapakku asmané HARYONO, déné Ibuku YENI ELIANTI, sing pidalem ing Paku Aji, Sepatan Residence, Tangerang.

Aku, sing cita-citané dadi dokter anak, atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Éyang lan para sepuhku sakulawarga ageng kang ora tak aturaké asma lan pidalemé sowang-sowang.

CACA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solihah, tansah nampi berkah rahmading Allah SWT, pinter, séhat, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA.*

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…