CACA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 117 kali

Iki fotoku nalika Hari Kartini. Jenengku :FIRA THALISA (CACA).

Aku lair ing Rembang tanggal 27 Mei 2010. Bapakku asmané HARYONO, déné Ibuku YENI ELIANTI, sing pidalem ing Paku Aji, Sepatan Residence, Tangerang.

Aku, sing cita-citané dadi dokter anak, atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Éyang lan para sepuhku sakulawarga ageng kang ora tak aturaké asma lan pidalemé sowang-sowang.

CACA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solihah, tansah nampi berkah rahmading Allah SWT, pinter, séhat, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA.*

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora ana sing ora bisa diikhlasake...

Klik

OJEK MAYIT

Ojek mujudake salah sijine jasa angkut migunakake sepedhahmotor. Ing jaman modern saiki, jasa iki malah bisa dipesen liwat HP, yakuwi kang diarani Ojek Online (Ojol). Ojol ora mung ngeterake wong, nanging uga panganan, barang lan blanjan. Nanging senajan wis modern, pranyata ojol ing Indonesia isih klebu biyasa-biyasa wae. Beda karo ojek ing Kongo, Afrika. Ojek ing kene ora mung bisa ngeterake blanjan utawa panganan wae, nanging uga ngeterake mayit! Carane nggawa kanthi cara dibonceng ing mburi lan ditaleni rapet karo tukang ojeke. Maklum, mayit kuwi ora bisa nggamblok dhewe... (d/ist)***

Pethilan

Akibat anane lindhu, pegawe hotel lan restoran dikon prei

Ujian kanggo kita kabeh minangka bangsa Indonesia

Idrus Marham durung karep dadi justice kolaborator

Mbokmenawa isih bingung milih je­neng-jeneng kang pantes di-‘nya­nyek’-ake

Asil ing Asian Games 2018 dadi tetenger gumregah

Kabeh kanggo Indonesia