CACA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 95 kali

Iki fotoku nalika Hari Kartini. Jenengku :FIRA THALISA (CACA).

Aku lair ing Rembang tanggal 27 Mei 2010. Bapakku asmané HARYONO, déné Ibuku YENI ELIANTI, sing pidalem ing Paku Aji, Sepatan Residence, Tangerang.

Aku, sing cita-citané dadi dokter anak, atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Éyang lan para sepuhku sakulawarga ageng kang ora tak aturaké asma lan pidalemé sowang-sowang.

CACA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solihah, tansah nampi berkah rahmading Allah SWT, pinter, séhat, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA.*

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya