IKHSAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 53 kali

Bocah nggantheng sing nganggo ageman Pangéran THOR iki jenengé :

RHADITYA  IKHSAN  AULIA, lair ing Jakarta 28 Juni 2015.

Déné adhiné sing ayu tur lucu nganggo ageman Putri SALJU iki jenengé :

RASHYA  QIYANA  ANINDITA, lair ing Jakarta 22 Juni 2017. Leloroné putrané

Papi JOHN INDRI ST sarta Mami dr. PASCA DEWI SETYO RINI sing pidalem ing Perum The Icon Cluster blok D3 No. 19 BSD Tangerang.

Bocah loro iki atur sungkem kagem Papi saha Mami ing dalem, lan ugi kagem Éyang dr. H. Hadi Wartomo ing Salatiga. Nyuwun donga pangèstu, mugi kawula kekalih dados tiyang ingkang sholèh lan sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan