IKHSAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 65 kali

Bocah nggantheng sing nganggo ageman Pangéran THOR iki jenengé :

RHADITYA  IKHSAN  AULIA, lair ing Jakarta 28 Juni 2015.

Déné adhiné sing ayu tur lucu nganggo ageman Putri SALJU iki jenengé :

RASHYA  QIYANA  ANINDITA, lair ing Jakarta 22 Juni 2017. Leloroné putrané

Papi JOHN INDRI ST sarta Mami dr. PASCA DEWI SETYO RINI sing pidalem ing Perum The Icon Cluster blok D3 No. 19 BSD Tangerang.

Bocah loro iki atur sungkem kagem Papi saha Mami ing dalem, lan ugi kagem Éyang dr. H. Hadi Wartomo ing Salatiga. Nyuwun donga pangèstu, mugi kawula kekalih dados tiyang ingkang sholèh lan sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa