IKHSAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 58 kali

Bocah nggantheng sing nganggo ageman Pangéran THOR iki jenengé :

RHADITYA  IKHSAN  AULIA, lair ing Jakarta 28 Juni 2015.

Déné adhiné sing ayu tur lucu nganggo ageman Putri SALJU iki jenengé :

RASHYA  QIYANA  ANINDITA, lair ing Jakarta 22 Juni 2017. Leloroné putrané

Papi JOHN INDRI ST sarta Mami dr. PASCA DEWI SETYO RINI sing pidalem ing Perum The Icon Cluster blok D3 No. 19 BSD Tangerang.

Bocah loro iki atur sungkem kagem Papi saha Mami ing dalem, lan ugi kagem Éyang dr. H. Hadi Wartomo ing Salatiga. Nyuwun donga pangèstu, mugi kawula kekalih dados tiyang ingkang sholèh lan sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih