IKHSAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 62 kali

Bocah nggantheng sing nganggo ageman Pangéran THOR iki jenengé :

RHADITYA  IKHSAN  AULIA, lair ing Jakarta 28 Juni 2015.

Déné adhiné sing ayu tur lucu nganggo ageman Putri SALJU iki jenengé :

RASHYA  QIYANA  ANINDITA, lair ing Jakarta 22 Juni 2017. Leloroné putrané

Papi JOHN INDRI ST sarta Mami dr. PASCA DEWI SETYO RINI sing pidalem ing Perum The Icon Cluster blok D3 No. 19 BSD Tangerang.

Bocah loro iki atur sungkem kagem Papi saha Mami ing dalem, lan ugi kagem Éyang dr. H. Hadi Wartomo ing Salatiga. Nyuwun donga pangèstu, mugi kawula kekalih dados tiyang ingkang sholèh lan sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!