IKHSAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 5 kali

Bocah nggantheng sing nganggo ageman Pangéran THOR iki jenengé :

RHADITYA  IKHSAN  AULIA, lair ing Jakarta 28 Juni 2015.

Déné adhiné sing ayu tur lucu nganggo ageman Putri SALJU iki jenengé :

RASHYA  QIYANA  ANINDITA, lair ing Jakarta 22 Juni 2017. Leloroné putrané

Papi JOHN INDRI ST sarta Mami dr. PASCA DEWI SETYO RINI sing pidalem ing Perum The Icon Cluster blok D3 No. 19 BSD Tangerang.

Bocah loro iki atur sungkem kagem Papi saha Mami ing dalem, lan ugi kagem Éyang dr. H. Hadi Wartomo ing Salatiga. Nyuwun donga pangèstu, mugi kawula kekalih dados tiyang ingkang sholèh lan sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! *

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?