Penganten
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 68 kali

Parno :         “Apa wis tau weruh lan krungu ana pengantenan sing super megah lan mewah sadonya?! Ana ngendi coba?”

Pardi :         “Kok durung tau, wis coba dakgoleki nang WA, FC, YouTube kok ora ana?”

Parno :         “Pengin ngerti, kae lho pengantenane Raden Premadi, ya Raden Harjuna, ya panengah Pandhawa, ana pewayangan.”

Pardi :         “Lha kok...?!”

Parno :         “Coba ta, titihane Rata Kencana ditarik kebo ndanu satus patang puluh, kusire Begawan Mayangkara saka Kendhalisada, kairid Bethara-bathari, Dewa-dewi Suralaya, gemelane Lokananta sing muni ing awang-awang, sindhene para widadari, srah-srahane mas picis raja brana malimpah, sing ngrawuhi para nata mancanegara, apa ora hebat?!

Pardi    :           “Wah... wah... wah... tiwas nggonku mikir super mumet!?!” (kir: Pakne Andi, Purwokerto)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!