Penganten
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 61 kali

Parno :         “Apa wis tau weruh lan krungu ana pengantenan sing super megah lan mewah sadonya?! Ana ngendi coba?”

Pardi :         “Kok durung tau, wis coba dakgoleki nang WA, FC, YouTube kok ora ana?”

Parno :         “Pengin ngerti, kae lho pengantenane Raden Premadi, ya Raden Harjuna, ya panengah Pandhawa, ana pewayangan.”

Pardi :         “Lha kok...?!”

Parno :         “Coba ta, titihane Rata Kencana ditarik kebo ndanu satus patang puluh, kusire Begawan Mayangkara saka Kendhalisada, kairid Bethara-bathari, Dewa-dewi Suralaya, gemelane Lokananta sing muni ing awang-awang, sindhene para widadari, srah-srahane mas picis raja brana malimpah, sing ngrawuhi para nata mancanegara, apa ora hebat?!

Pardi    :           “Wah... wah... wah... tiwas nggonku mikir super mumet!?!” (kir: Pakne Andi, Purwokerto)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih