Penganten
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 57 kali

Parno :         “Apa wis tau weruh lan krungu ana pengantenan sing super megah lan mewah sadonya?! Ana ngendi coba?”

Pardi :         “Kok durung tau, wis coba dakgoleki nang WA, FC, YouTube kok ora ana?”

Parno :         “Pengin ngerti, kae lho pengantenane Raden Premadi, ya Raden Harjuna, ya panengah Pandhawa, ana pewayangan.”

Pardi :         “Lha kok...?!”

Parno :         “Coba ta, titihane Rata Kencana ditarik kebo ndanu satus patang puluh, kusire Begawan Mayangkara saka Kendhalisada, kairid Bethara-bathari, Dewa-dewi Suralaya, gemelane Lokananta sing muni ing awang-awang, sindhene para widadari, srah-srahane mas picis raja brana malimpah, sing ngrawuhi para nata mancanegara, apa ora hebat?!

Pardi    :           “Wah... wah... wah... tiwas nggonku mikir super mumet!?!” (kir: Pakne Andi, Purwokerto)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan