Penganten
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 5 kali

Parno :         “Apa wis tau weruh lan krungu ana pengantenan sing super megah lan mewah sadonya?! Ana ngendi coba?”

Pardi :         “Kok durung tau, wis coba dakgoleki nang WA, FC, YouTube kok ora ana?”

Parno :         “Pengin ngerti, kae lho pengantenane Raden Premadi, ya Raden Harjuna, ya panengah Pandhawa, ana pewayangan.”

Pardi :         “Lha kok...?!”

Parno :         “Coba ta, titihane Rata Kencana ditarik kebo ndanu satus patang puluh, kusire Begawan Mayangkara saka Kendhalisada, kairid Bethara-bathari, Dewa-dewi Suralaya, gemelane Lokananta sing muni ing awang-awang, sindhene para widadari, srah-srahane mas picis raja brana malimpah, sing ngrawuhi para nata mancanegara, apa ora hebat?!

Pardi    :           “Wah... wah... wah... tiwas nggonku mikir super mumet!?!” (kir: Pakne Andi, Purwokerto)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?