Carane Nglacak File Undhuhan ing Android
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 51 kali

Senajan keprungune sederhana, pranyata ora saben wong bisa nemokake file kang wis diundhuh lo, utamane tumrape para pengguna awal.

Banjur, apa kang dikarepake karo file undhuhan? File iki yakuwi file kang kita undhuh saka ‘peramban’ upamane. Nanging, file ksb beda karo file kang kita undhuh saka aplikasi, kayadene WhatsApp.

Kayadene kang disebutake dening AndroidPit, nemokake folder papan simpenan file undhuhan gampang banget. Pancen, piranti ponsel Android macem-macem. Nanging intine, bab kang kudu ditindakake tetep padha. Mangkene carane nggoleki file kang wis kita undhuh.

 

1. Nggoleki aplikasi File utawa File Manager

Merga manufaktur ponsel Android bebas nggawe piranti kanggo ponsele, kadhang jeneng saka sawijining aplikasi beda. Biasane, kanggo ngakses konten ing ponsel, kita bisa nemokake ing aplikasi kang aran File utawa File Manager. 



2. Mlebu menyang folder Download

Ing kene, kita bakal nemokake kabeh file kang wis kita undhuh. 

Ing ponsel kang migunakake Marshmallow, kita bisa nemokake folder Download ing bagian Settings > Storage & USB > Explore > Download. (d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih