Carane Nglacak File Undhuhan ing Android
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 19 kali

Senajan keprungune sederhana, pranyata ora saben wong bisa nemokake file kang wis diundhuh lo, utamane tumrape para pengguna awal.

Banjur, apa kang dikarepake karo file undhuhan? File iki yakuwi file kang kita undhuh saka ‘peramban’ upamane. Nanging, file ksb beda karo file kang kita undhuh saka aplikasi, kayadene WhatsApp.

Kayadene kang disebutake dening AndroidPit, nemokake folder papan simpenan file undhuhan gampang banget. Pancen, piranti ponsel Android macem-macem. Nanging intine, bab kang kudu ditindakake tetep padha. Mangkene carane nggoleki file kang wis kita undhuh.

 

1. Nggoleki aplikasi File utawa File Manager

Merga manufaktur ponsel Android bebas nggawe piranti kanggo ponsele, kadhang jeneng saka sawijining aplikasi beda. Biasane, kanggo ngakses konten ing ponsel, kita bisa nemokake ing aplikasi kang aran File utawa File Manager. 



2. Mlebu menyang folder Download

Ing kene, kita bakal nemokake kabeh file kang wis kita undhuh. 

Ing ponsel kang migunakake Marshmallow, kita bisa nemokake folder Download ing bagian Settings > Storage & USB > Explore > Download. (d/ist)***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?