Carane Nglacak File Undhuhan ing Android
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 63 kali

Senajan keprungune sederhana, pranyata ora saben wong bisa nemokake file kang wis diundhuh lo, utamane tumrape para pengguna awal.

Banjur, apa kang dikarepake karo file undhuhan? File iki yakuwi file kang kita undhuh saka ‘peramban’ upamane. Nanging, file ksb beda karo file kang kita undhuh saka aplikasi, kayadene WhatsApp.

Kayadene kang disebutake dening AndroidPit, nemokake folder papan simpenan file undhuhan gampang banget. Pancen, piranti ponsel Android macem-macem. Nanging intine, bab kang kudu ditindakake tetep padha. Mangkene carane nggoleki file kang wis kita undhuh.

 

1. Nggoleki aplikasi File utawa File Manager

Merga manufaktur ponsel Android bebas nggawe piranti kanggo ponsele, kadhang jeneng saka sawijining aplikasi beda. Biasane, kanggo ngakses konten ing ponsel, kita bisa nemokake ing aplikasi kang aran File utawa File Manager. 



2. Mlebu menyang folder Download

Ing kene, kita bakal nemokake kabeh file kang wis kita undhuh. 

Ing ponsel kang migunakake Marshmallow, kita bisa nemokake folder Download ing bagian Settings > Storage & USB > Explore > Download. (d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!