Iki Target Timnas Indonesia ing Piala AFF 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Olahraga - Dibaca: 150 kali

Federasi sepak bola Indonesia ngajab skuat Garuda bisa dadi kang paling apik ing turnamen rong taunan sepisan iki.

Ing Piala AFF 2016, timnas Indonesia mung bisa nggayuh final sawise dikalahake Thailand kanthi agregat 2-3 jroning rong pertandhingan.

Asil iki ndadekake timnas Indonesia dadi negara paling akeh kang ngrasakake runner up nganti kaping papat.

Ing Piala AFF 2018, oleh-olehan dadi runner up kudu enggal dilalekake dening timnas Indonesia.

Skuat Merah Putih kudu tampil entek-entekan dhimen bisa nggayuh target ksb.

“Piala AFF 2018 kudu juara,” tandhese Sekretaris Jenderal (Sekjen) PSSI, Ratu Tisha, nalika ditemoni wartawan sarampunge drawing babak penyisihan Grup Piala AFF 2018 ing Hotel Mulia, Senayan, Jakarta Pusat, rebo kepungkur (2/5/2018).

Ing babak penyisihan, timnas Indonesia kagabung menyang Grup B bebarengan karo Thailand, Filipina, Singgapur, lan Brunei Darussalam utawa Timor Leste.

Skuat Abang Putih bakal nindakake pertandhingan laga kandang kaping pindho lawan Filipina lan Brunei Darussalam utawa Timor Leste.

Sisane rong pertandhingan maneh bakal kanthi status tandhang lawan Singgapur lan juara Piala AFF 2016, Thailand.

Sauntara ing Grup A ana Vietnam, Malaysia, Kamboja, Laos, lan Myanmar.

Kekarone negara paling apik ing saben grup iki nduweni hak lolos menyang semifinal kang mengkone tandhing kanthi sistem kandhang tandhang.

Pemenang semifinal bakal maju menyang final kang mengkone uga digelar kanthi sistem home lan away.

Piala AFF 2018 bakal wiwit digelar ing tanggal 8 November nganti 15 Desember 2018.

Thailand isih dadi negara kang nyekel predikat juara paling akeh kanthi limang gelar sajage turnamen iku digelar taun 1996.

“Kita pancen kudu bali menyang negara gedhe ing sakabehing bab ing Asia Tenggara” ujare Tisha. (d)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan