IZZA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 177 kali

Ibu Kartini mudha sing huayuu iki jenengé :AZ ZAHRA JUNDI RASYIDAH (IZZA),

lair ing Gresik 31 Juli 2008, putrané Abi IRFAN SANYOTO RONIYADI sarta Umi dr. JULI PURWANINGRUM sing dalemé ing Putat Gede Baru 8A Surabaya. Izza isih sekolah kelas 4 ing SDN Dukuh Kupang I Surabaya.

Mbak IZZA atur sungkem kagem Éyang Kakung Losso Pringadi, Éyang Putri Sri Widarti, Mbah Roni, Mbah Pur, Tante Mia, Oom Hary, Adhik Belva, Umi Desi, Budhé Susi, Pakdhé Daud, Budhé Monik, Pakdhé Ari, Anti Yani, Oom Heni, Mbak Risca, Mbak Ulik, Adhik Khanza, Adhik Taqiyudin, Adik Nada, Adhik Ira, Adhik Hasty ing dalemé sowang-sowang.

Mbak IZZA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!