IZZA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 120 kali

Ibu Kartini mudha sing huayuu iki jenengé :AZ ZAHRA JUNDI RASYIDAH (IZZA),

lair ing Gresik 31 Juli 2008, putrané Abi IRFAN SANYOTO RONIYADI sarta Umi dr. JULI PURWANINGRUM sing dalemé ing Putat Gede Baru 8A Surabaya. Izza isih sekolah kelas 4 ing SDN Dukuh Kupang I Surabaya.

Mbak IZZA atur sungkem kagem Éyang Kakung Losso Pringadi, Éyang Putri Sri Widarti, Mbah Roni, Mbah Pur, Tante Mia, Oom Hary, Adhik Belva, Umi Desi, Budhé Susi, Pakdhé Daud, Budhé Monik, Pakdhé Ari, Anti Yani, Oom Heni, Mbak Risca, Mbak Ulik, Adhik Khanza, Adhik Taqiyudin, Adik Nada, Adhik Ira, Adhik Hasty ing dalemé sowang-sowang.

Mbak IZZA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan