IZZA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 192 kali

Ibu Kartini mudha sing huayuu iki jenengé :AZ ZAHRA JUNDI RASYIDAH (IZZA),

lair ing Gresik 31 Juli 2008, putrané Abi IRFAN SANYOTO RONIYADI sarta Umi dr. JULI PURWANINGRUM sing dalemé ing Putat Gede Baru 8A Surabaya. Izza isih sekolah kelas 4 ing SDN Dukuh Kupang I Surabaya.

Mbak IZZA atur sungkem kagem Éyang Kakung Losso Pringadi, Éyang Putri Sri Widarti, Mbah Roni, Mbah Pur, Tante Mia, Oom Hary, Adhik Belva, Umi Desi, Budhé Susi, Pakdhé Daud, Budhé Monik, Pakdhé Ari, Anti Yani, Oom Heni, Mbak Risca, Mbak Ulik, Adhik Khanza, Adhik Taqiyudin, Adik Nada, Adhik Ira, Adhik Hasty ing dalemé sowang-sowang.

Mbak IZZA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa