IZZA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 138 kali

Ibu Kartini mudha sing huayuu iki jenengé :AZ ZAHRA JUNDI RASYIDAH (IZZA),

lair ing Gresik 31 Juli 2008, putrané Abi IRFAN SANYOTO RONIYADI sarta Umi dr. JULI PURWANINGRUM sing dalemé ing Putat Gede Baru 8A Surabaya. Izza isih sekolah kelas 4 ing SDN Dukuh Kupang I Surabaya.

Mbak IZZA atur sungkem kagem Éyang Kakung Losso Pringadi, Éyang Putri Sri Widarti, Mbah Roni, Mbah Pur, Tante Mia, Oom Hary, Adhik Belva, Umi Desi, Budhé Susi, Pakdhé Daud, Budhé Monik, Pakdhé Ari, Anti Yani, Oom Heni, Mbak Risca, Mbak Ulik, Adhik Khanza, Adhik Taqiyudin, Adik Nada, Adhik Ira, Adhik Hasty ing dalemé sowang-sowang.

Mbak IZZA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih