IZZA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 10 kali

Ibu Kartini mudha sing huayuu iki jenengé :AZ ZAHRA JUNDI RASYIDAH (IZZA),

lair ing Gresik 31 Juli 2008, putrané Abi IRFAN SANYOTO RONIYADI sarta Umi dr. JULI PURWANINGRUM sing dalemé ing Putat Gede Baru 8A Surabaya. Izza isih sekolah kelas 4 ing SDN Dukuh Kupang I Surabaya.

Mbak IZZA atur sungkem kagem Éyang Kakung Losso Pringadi, Éyang Putri Sri Widarti, Mbah Roni, Mbah Pur, Tante Mia, Oom Hary, Adhik Belva, Umi Desi, Budhé Susi, Pakdhé Daud, Budhé Monik, Pakdhé Ari, Anti Yani, Oom Heni, Mbak Risca, Mbak Ulik, Adhik Khanza, Adhik Taqiyudin, Adik Nada, Adhik Ira, Adhik Hasty ing dalemé sowang-sowang.

Mbak IZZA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA !!! *

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?