TILAS
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Rena-rena - Dibaca: 103 kali

TILAS Panglima TNI Gatot Nurmantyo lan eks Menko Maritim Rizal Ramli siap maju dadi Ca-pres 2019 senajan tanpa panyengkuyung parpol. * Gatot mung ngendelake otot, Rizal Ramli mung jajal-jajal, mangka Ca­pres butuh elektabilitas lan uwang ker­tas.

***

JARENE Mbah Amien Rais, partai Allah utawa agama iku mung Gerindra, PKS lan PAN, dene kelom­pok gedhe liyane mung partai setan.

* Nyatane sing jare partai agama, ok­nume akeh sing ora ngugemi agamane, dijak setan korupsi kok ora gemang?

***

KABARE Ketum Gerindra Prabowo gelem dadi Cawaprese Jokowi waton entuk jatah mentri wolu lan lan nyekel garis ko­mando mili­ter. * Yen bener, bisa dadi satru mung­gwing cangklakan, panguwa­sane Jokowi dadi congklang, wekasane kecengklak.

***

NANGING politisi Gerindra Fadli Zon mbantah kabar mau. Yen ta Jokowi nganti arep “ngrang-kul” Prabowo, pertandha yen wedi kalah. * Rakyat uga ora mathuk. Jokowi-Pra­bowo iku ibarate gule kambing dicampur mbako enak, rasane malah dadi pait kabeh.

***

GURU SMK ing Purwokerto sing ngeplaki muride cacah 9 merga ninggalake kelas pas wu­lang­an, diundamana PGRI, FGSI, KPIA nganti Mendikbud. * Gara-gara UU Per­lindungan Anak, murid lan waline pa-dha nglunjak, gurune sing kepenyak-

penyak.

***

MERGA pepenginane dadi Cawapres ora ditanggapi Jokowi, Muhaimin Iskandar Ketum PKB gawe poster JOIN sing karepe Joko­wi-Cak Imin. * Nganggo singkatan JO-MIN ora wani, kuwatir disengguh sim­pang Jomin Kab. Krawang sing kondhang macete.

***

JALARAN gugatan PT Freeport Indonesia dimenangake MA, Pemprov Papua kelangan pajeg banyu setaune Rp 3,5 trilyun. * Muga-muga hakim MA-ne pancen imun, disogok dhu­wit tangeh lamun, dhuwit gedhe dadi ebun, Pemprov-e Papua sing manyun!

***

TINIMBANG dadi isyu ora nggenah, Ketum Demokrat SBY ngajab Presiden Jokowi ngumumake pira gunggunge buruh asing. * Buruh asing bangsa Asiong sing jare mung 74.000 ewu, saiki wis ana 126.000. Nek ngono apa buruh iku mlebune ora weruh?

***

KUCIWA marang pemerintahan Jokowi, Mardani Alisera politisi PKS ada-ada gawe sesanti: #2019 Ganti Presiden. * Demokrasi saya maju, ganti presiden dipadhakake kaya ganti olie. Jaman Orde Baru, sing kepe­ngin ganti presiden malah bisa ganti alam.

***

LIWAT dispensasi Pengadilan Agama, KUA Bentaeng (Sulsel) kepeksa ngijabake penganten SY-FA sing lagi umur 15 lan 14 taun.

* Sajake kepanjingan Betara Drema-Dremi, yen ekonomine ngendelake der­mane wong tuwa, sing wedok bakale ndrememeng.

***    

FAHRI Hamzah darbe keyakinan, senajan saiki elektabilitas Capres Jokowi wis nggayuh 55 %, ning tekaning enggon malah rontok ora bisa maju. * Fahri Hamzah mono guneme pijer ora nggenah, logikane pikir bubrah, tujune Pileg 2019 Fahri empun kesah!

***

SAMSUDIN Simbolon juragan miras oplosan Bandung sing niwasake wong 45, kejaba dibeslah bandhane uga bisa diancam ukuman pati. * Dosane jan saarat-arat, wis di­gawe mlarat, nyawane oncat, ing ndo­nya wareg dihujat, mbuh nasibe ing ngakerat.

***

WAKIL Ketum Demokrat KRMTKRMT Roy Suryo dipenging Pak SBY omong ing media, amarga panemune mbingungake publik. * Politisi yen kakehan omong, guneme nggarahi ora dhong, sing krungu padha njontong, wekasane malah dilebokake tong.

***

PENYANYI Ahmad Dhani sing diadili merga kasus ujaran kebencian ing medsos, nekani sidhang nganggo jas nanging sirahe blangkonan. * Penyanyi gundhul, omongane cal-cul, rumangsa dudu wong jadul, nyenyan­dhang ya kaya kethoprak ucul.

***

(GTS)

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan