MANDA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 10 kali

Bocah ayu sing nganggo seragam Polri iki jenengé :MANDA AMELIA SHOLEHAH, lair ing Plehari – Tanah Laut 31 Januari 2009, putrané Bp. SOLEH FUDIN sarta Ibu SITI HOLEFAH sing pidalem ing Kompleks Griya Candra Asri Blok B Rt 10 Rw 01 kelurahan Atu-Atu Kec. Plehari Kab Tanah Laut Kalsel.

Adhik MANDA sing cita-citané dadi Polisi lan Dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Mama kinasih ing dalem, Éyang ing tanah Jawa, Tante Yuli, Tante Sri, Budhé Is sarta Tante-Tante liyané ing dalemé sowang-sowang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang Sholihah, tansah nampi berkah Rahmating Allah, pinter, séhat, keturutan pepénginanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun.

Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?