MANDA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 123 kali

Bocah ayu sing nganggo seragam Polri iki jenengé :MANDA AMELIA SHOLEHAH, lair ing Plehari – Tanah Laut 31 Januari 2009, putrané Bp. SOLEH FUDIN sarta Ibu SITI HOLEFAH sing pidalem ing Kompleks Griya Candra Asri Blok B Rt 10 Rw 01 kelurahan Atu-Atu Kec. Plehari Kab Tanah Laut Kalsel.

Adhik MANDA sing cita-citané dadi Polisi lan Dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Mama kinasih ing dalem, Éyang ing tanah Jawa, Tante Yuli, Tante Sri, Budhé Is sarta Tante-Tante liyané ing dalemé sowang-sowang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang Sholihah, tansah nampi berkah Rahmating Allah, pinter, séhat, keturutan pepénginanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun.

Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa