MANDA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 117 kali

Bocah ayu sing nganggo seragam Polri iki jenengé :MANDA AMELIA SHOLEHAH, lair ing Plehari – Tanah Laut 31 Januari 2009, putrané Bp. SOLEH FUDIN sarta Ibu SITI HOLEFAH sing pidalem ing Kompleks Griya Candra Asri Blok B Rt 10 Rw 01 kelurahan Atu-Atu Kec. Plehari Kab Tanah Laut Kalsel.

Adhik MANDA sing cita-citané dadi Polisi lan Dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Mama kinasih ing dalem, Éyang ing tanah Jawa, Tante Yuli, Tante Sri, Budhé Is sarta Tante-Tante liyané ing dalemé sowang-sowang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang Sholihah, tansah nampi berkah Rahmating Allah, pinter, séhat, keturutan pepénginanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun.

Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!