MANDA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 109 kali

Bocah ayu sing nganggo seragam Polri iki jenengé :MANDA AMELIA SHOLEHAH, lair ing Plehari – Tanah Laut 31 Januari 2009, putrané Bp. SOLEH FUDIN sarta Ibu SITI HOLEFAH sing pidalem ing Kompleks Griya Candra Asri Blok B Rt 10 Rw 01 kelurahan Atu-Atu Kec. Plehari Kab Tanah Laut Kalsel.

Adhik MANDA sing cita-citané dadi Polisi lan Dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Mama kinasih ing dalem, Éyang ing tanah Jawa, Tante Yuli, Tante Sri, Budhé Is sarta Tante-Tante liyané ing dalemé sowang-sowang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang Sholihah, tansah nampi berkah Rahmating Allah, pinter, séhat, keturutan pepénginanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun.

Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih