MANDA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 103 kali

Bocah ayu sing nganggo seragam Polri iki jenengé :MANDA AMELIA SHOLEHAH, lair ing Plehari – Tanah Laut 31 Januari 2009, putrané Bp. SOLEH FUDIN sarta Ibu SITI HOLEFAH sing pidalem ing Kompleks Griya Candra Asri Blok B Rt 10 Rw 01 kelurahan Atu-Atu Kec. Plehari Kab Tanah Laut Kalsel.

Adhik MANDA sing cita-citané dadi Polisi lan Dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Mama kinasih ing dalem, Éyang ing tanah Jawa, Tante Yuli, Tante Sri, Budhé Is sarta Tante-Tante liyané ing dalemé sowang-sowang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang Sholihah, tansah nampi berkah Rahmating Allah, pinter, séhat, keturutan pepénginanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun.

Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan