SL 17 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 161 kali

Semprul

Tangguh :     “Yul, awakmu ngerti, sapa sing mateni Calon Arang?” 

Yulio     : “Aku lali Ngguh.”

Tangguh :     “Masak gak ngerti, Yul?”

Yulio     :       “Gak ngerti, Ngguh. Lha sapa sing mateni Calon Arang?”

Tangguh :     “Ya musuhe ta Yul.”

Yulio     : “Oo... semprul!” (kir: Achmad EG)

 

Bedug

Bono : “Don, bedhekan yuk, yen esuk srengengene nang wetan, yen bedhug nang ndi???”

Dono : “Ya nang ndhuwur!”

Bono : “Ya salah!”

Dono : “Lha kok salah?”

Bono : “Sing bener ya nang mesjid ta, wiwit biyen nganti saiki ora pindhah-pindhah!”

Dono : “Oh ya, rika bener!” (kir: Mukhrisotun Khasanah)

 

Kucing

Narto   :       “Par, rika kan seneng ngingu kucing, nganti turu be dikeloni. Jal saiki takbedheki, nangapa kucing nek digodha nylinguk meng mburi?”

Parto   :       “Ora mung takkeloni, sepiring berdua mbarang. Amarga sing nggodha kuwi wong gagah. Jajal nek sing nggodha wong elek, ora nylinguk malah langsung mlayu.”

Narto   :       “Sepiring berdua? Kaya lagu bae. Jawabanmu ngawur! Kuwi lho kowe sing seneng nggodha prawan nganti padha mlayu, kowe kan wong elek. Haha….”

Parto   :       “Wah ngenyek banget. Adhimu be dhemen karo aku.”

Narto   :       “Lha apa iya?”

Parto   :       “Ya mbuh ya… Trus jawabane apa bedhekanmu kuwi?”

Narto   :       “Amarga kucing ora duwe spion. Jajal nek duwe, mesthi ora nylinguk.”

Parto   :       “Motor lha duwe spion. Haha….”

(kir: Hidayatul Mukaromah-Kebumen)

 

Upil lan Apel

Susi   :          “Ti, takbedheki ya. Apa bedane upil karo apel?”

Tuti   :          “Apa sih ya? Ora ngerti lhu. Aku senenge mangan apel karo ngupil. Haha…”

Susi   :          “Ihh…kemproh banget sih. Jawabane, nek apel kuwi ana ing ndhuwur wit, upil nang ngisor meja.”

Tuti   :          “Kuwi penggaweyanmu jaman SMP !”

Susi   :          ???? (kir: Hidayatul Mukaromah-Kebumen)

 

Basa Korea

Parno :        “Jare kabare kowe lagi ajar basa Korea?”

Pardi   :        “Iya bener, jalaran ditawani gaweyan nang kana!”

Parno :        “Saiki aku takon, nek tembung Hungdang nakdhuk dangpi nakger, apa artine?”

Pardi   :        “Oh iku artine, pohung diedang enak medhuk, wedang kopi enak seger.”

Parno   :           “Wah pinter lho?” Wis ayo diserbu, iki pohung karo kopine!” (kir: Pakne Andi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan