SL 17 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 186 kali

Semprul

Tangguh :     “Yul, awakmu ngerti, sapa sing mateni Calon Arang?” 

Yulio     : “Aku lali Ngguh.”

Tangguh :     “Masak gak ngerti, Yul?”

Yulio     :       “Gak ngerti, Ngguh. Lha sapa sing mateni Calon Arang?”

Tangguh :     “Ya musuhe ta Yul.”

Yulio     : “Oo... semprul!” (kir: Achmad EG)

 

Bedug

Bono : “Don, bedhekan yuk, yen esuk srengengene nang wetan, yen bedhug nang ndi???”

Dono : “Ya nang ndhuwur!”

Bono : “Ya salah!”

Dono : “Lha kok salah?”

Bono : “Sing bener ya nang mesjid ta, wiwit biyen nganti saiki ora pindhah-pindhah!”

Dono : “Oh ya, rika bener!” (kir: Mukhrisotun Khasanah)

 

Kucing

Narto   :       “Par, rika kan seneng ngingu kucing, nganti turu be dikeloni. Jal saiki takbedheki, nangapa kucing nek digodha nylinguk meng mburi?”

Parto   :       “Ora mung takkeloni, sepiring berdua mbarang. Amarga sing nggodha kuwi wong gagah. Jajal nek sing nggodha wong elek, ora nylinguk malah langsung mlayu.”

Narto   :       “Sepiring berdua? Kaya lagu bae. Jawabanmu ngawur! Kuwi lho kowe sing seneng nggodha prawan nganti padha mlayu, kowe kan wong elek. Haha….”

Parto   :       “Wah ngenyek banget. Adhimu be dhemen karo aku.”

Narto   :       “Lha apa iya?”

Parto   :       “Ya mbuh ya… Trus jawabane apa bedhekanmu kuwi?”

Narto   :       “Amarga kucing ora duwe spion. Jajal nek duwe, mesthi ora nylinguk.”

Parto   :       “Motor lha duwe spion. Haha….”

(kir: Hidayatul Mukaromah-Kebumen)

 

Upil lan Apel

Susi   :          “Ti, takbedheki ya. Apa bedane upil karo apel?”

Tuti   :          “Apa sih ya? Ora ngerti lhu. Aku senenge mangan apel karo ngupil. Haha…”

Susi   :          “Ihh…kemproh banget sih. Jawabane, nek apel kuwi ana ing ndhuwur wit, upil nang ngisor meja.”

Tuti   :          “Kuwi penggaweyanmu jaman SMP !”

Susi   :          ???? (kir: Hidayatul Mukaromah-Kebumen)

 

Basa Korea

Parno :        “Jare kabare kowe lagi ajar basa Korea?”

Pardi   :        “Iya bener, jalaran ditawani gaweyan nang kana!”

Parno :        “Saiki aku takon, nek tembung Hungdang nakdhuk dangpi nakger, apa artine?”

Pardi   :        “Oh iku artine, pohung diedang enak medhuk, wedang kopi enak seger.”

Parno   :           “Wah pinter lho?” Wis ayo diserbu, iki pohung karo kopine!” (kir: Pakne Andi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!