SL 17 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 16 kali

Semprul

Tangguh :     “Yul, awakmu ngerti, sapa sing mateni Calon Arang?” 

Yulio     : “Aku lali Ngguh.”

Tangguh :     “Masak gak ngerti, Yul?”

Yulio     :       “Gak ngerti, Ngguh. Lha sapa sing mateni Calon Arang?”

Tangguh :     “Ya musuhe ta Yul.”

Yulio     : “Oo... semprul!” (kir: Achmad EG)

 

Bedug

Bono : “Don, bedhekan yuk, yen esuk srengengene nang wetan, yen bedhug nang ndi???”

Dono : “Ya nang ndhuwur!”

Bono : “Ya salah!”

Dono : “Lha kok salah?”

Bono : “Sing bener ya nang mesjid ta, wiwit biyen nganti saiki ora pindhah-pindhah!”

Dono : “Oh ya, rika bener!” (kir: Mukhrisotun Khasanah)

 

Kucing

Narto   :       “Par, rika kan seneng ngingu kucing, nganti turu be dikeloni. Jal saiki takbedheki, nangapa kucing nek digodha nylinguk meng mburi?”

Parto   :       “Ora mung takkeloni, sepiring berdua mbarang. Amarga sing nggodha kuwi wong gagah. Jajal nek sing nggodha wong elek, ora nylinguk malah langsung mlayu.”

Narto   :       “Sepiring berdua? Kaya lagu bae. Jawabanmu ngawur! Kuwi lho kowe sing seneng nggodha prawan nganti padha mlayu, kowe kan wong elek. Haha….”

Parto   :       “Wah ngenyek banget. Adhimu be dhemen karo aku.”

Narto   :       “Lha apa iya?”

Parto   :       “Ya mbuh ya… Trus jawabane apa bedhekanmu kuwi?”

Narto   :       “Amarga kucing ora duwe spion. Jajal nek duwe, mesthi ora nylinguk.”

Parto   :       “Motor lha duwe spion. Haha….”

(kir: Hidayatul Mukaromah-Kebumen)

 

Upil lan Apel

Susi   :          “Ti, takbedheki ya. Apa bedane upil karo apel?”

Tuti   :          “Apa sih ya? Ora ngerti lhu. Aku senenge mangan apel karo ngupil. Haha…”

Susi   :          “Ihh…kemproh banget sih. Jawabane, nek apel kuwi ana ing ndhuwur wit, upil nang ngisor meja.”

Tuti   :          “Kuwi penggaweyanmu jaman SMP !”

Susi   :          ???? (kir: Hidayatul Mukaromah-Kebumen)

 

Basa Korea

Parno :        “Jare kabare kowe lagi ajar basa Korea?”

Pardi   :        “Iya bener, jalaran ditawani gaweyan nang kana!”

Parno :        “Saiki aku takon, nek tembung Hungdang nakdhuk dangpi nakger, apa artine?”

Pardi   :        “Oh iku artine, pohung diedang enak medhuk, wedang kopi enak seger.”

Parno   :           “Wah pinter lho?” Wis ayo diserbu, iki pohung karo kopine!” (kir: Pakne Andi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?