NIA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 62 kali

Sing lagi nggaya iki jenenge ARSENIA LAURENSHA CHEVARA. Dene celukane cukup Rensha ngono wae.

Rensha sing putri ka-2-ne Alberto Giovanni Sundah lan Erma Ratri Wijayanti iki lair ing Ngayogyakarta, 10 September 2015.

Lumantar Sing Njlonet, Rensha kirim salam kanggo mbak Nesha, Jojo, uga Venta lan dhik Alka. Sungkem katur eyang Tomas lan eyang Tri Prawestina, oma Theresia, om Adit, tante Rina, tante Ana.

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe weruh semut kepleset lan ceblok ing banyu, mula angkaten lan tulungana dheweke...  Sapa ngerti kuwi dadi sebab anane ampunan tumrapmu ing akherat mengko.

Klik

FESTIVAL CAGANARES

Caganers yakuwi sawijining festival kang dianakake saben wulan Desember ing daerah Catalunya utawa Barcelona, Spanyol. Festival iki bakal ndadekake sapa wae gedheg-gedheg. Kepriye ora, merga masyarakat ing kono ngumpulake maneka figur tokoh dunia kang lagi mbukak kathoke lan (ngapunten) bebuwang. Tokoh duniane macem-macem, kaya Ronaldinho, Albert Einstein, Michael Jackson, Donald Trump, Barrack Obama, lsp. Festival iki ngemu teges yen sapa wae satemene padha tanpa ndeleng trah utawa jabatane nalika bebuwang. (d/ist)***

Pethilan

LP Banda Aceh ribut, 113 napi kabur

Sapa sing betah nang pakunjaran?

Cawe-cawene guru ora bisa digenteni

Apamaneh sing jenenge Pak Google

600 dina kasus penyerangan Novel durung kawiyak

Aparat lagi asyik ngetung dina mbok­menawa