NIA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 40 kali

Sing lagi nggaya iki jenenge ARSENIA LAURENSHA CHEVARA. Dene celukane cukup Rensha ngono wae.

Rensha sing putri ka-2-ne Alberto Giovanni Sundah lan Erma Ratri Wijayanti iki lair ing Ngayogyakarta, 10 September 2015.

Lumantar Sing Njlonet, Rensha kirim salam kanggo mbak Nesha, Jojo, uga Venta lan dhik Alka. Sungkem katur eyang Tomas lan eyang Tri Prawestina, oma Theresia, om Adit, tante Rina, tante Ana.

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan