NIA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 57 kali

Sing lagi nggaya iki jenenge ARSENIA LAURENSHA CHEVARA. Dene celukane cukup Rensha ngono wae.

Rensha sing putri ka-2-ne Alberto Giovanni Sundah lan Erma Ratri Wijayanti iki lair ing Ngayogyakarta, 10 September 2015.

Lumantar Sing Njlonet, Rensha kirim salam kanggo mbak Nesha, Jojo, uga Venta lan dhik Alka. Sungkem katur eyang Tomas lan eyang Tri Prawestina, oma Theresia, om Adit, tante Rina, tante Ana.

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!