SL 16 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 227 kali

Ayam

Dita : “Dideleng saka adoh anteng, yen dicedhaki megar, apa hayo?”

Leni   :         “Kembang.”

Dita : “Salah!”

Leni : “Sing bener apa?”

Dita   :         “Ayam angkrem.”

Leni : “Saiki gentenan, endhog karo ayam dhisik endi?”

Dita : “Dhisik ayam, wong sing ngetokake endhog.”

Leni : “Sing bener dhisik endhog, aku mau rak kandha endhog dhisik, ora ayam dhisik?!”

Dita : “Woo Sontoloyo, mbales ta?” (kir: Asnar)

 

Metu

Ita  : “Yen wis metu ora bakal bisa mlebu kuwi apa Nik?”

Anik : “Bayi!”

Ita  : “Saiki yen mlebu ora tau tekan njero apa jal?”

Anik : “Ya ora ana, mlebu mesthi tekan njero!”

Ita  : “Ana! Ya kuwi benik/kancing klambi! Yen mlebu malah metu, ora tekan njero.”

Anik : ???!!! (kir: Asnar)

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!