SL 16 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 211 kali

Ayam

Dita : “Dideleng saka adoh anteng, yen dicedhaki megar, apa hayo?”

Leni   :         “Kembang.”

Dita : “Salah!”

Leni : “Sing bener apa?”

Dita   :         “Ayam angkrem.”

Leni : “Saiki gentenan, endhog karo ayam dhisik endi?”

Dita : “Dhisik ayam, wong sing ngetokake endhog.”

Leni : “Sing bener dhisik endhog, aku mau rak kandha endhog dhisik, ora ayam dhisik?!”

Dita : “Woo Sontoloyo, mbales ta?” (kir: Asnar)

 

Metu

Ita  : “Yen wis metu ora bakal bisa mlebu kuwi apa Nik?”

Anik : “Bayi!”

Ita  : “Saiki yen mlebu ora tau tekan njero apa jal?”

Anik : “Ya ora ana, mlebu mesthi tekan njero!”

Ita  : “Ana! Ya kuwi benik/kancing klambi! Yen mlebu malah metu, ora tekan njero.”

Anik : ???!!! (kir: Asnar)

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih