SL 16 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 23 kali

Ayam

Dita : “Dideleng saka adoh anteng, yen dicedhaki megar, apa hayo?”

Leni   :         “Kembang.”

Dita : “Salah!”

Leni : “Sing bener apa?”

Dita   :         “Ayam angkrem.”

Leni : “Saiki gentenan, endhog karo ayam dhisik endi?”

Dita : “Dhisik ayam, wong sing ngetokake endhog.”

Leni : “Sing bener dhisik endhog, aku mau rak kandha endhog dhisik, ora ayam dhisik?!”

Dita : “Woo Sontoloyo, mbales ta?” (kir: Asnar)

 

Metu

Ita  : “Yen wis metu ora bakal bisa mlebu kuwi apa Nik?”

Anik : “Bayi!”

Ita  : “Saiki yen mlebu ora tau tekan njero apa jal?”

Anik : “Ya ora ana, mlebu mesthi tekan njero!”

Ita  : “Ana! Ya kuwi benik/kancing klambi! Yen mlebu malah metu, ora tekan njero.”

Anik : ???!!! (kir: Asnar)

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?