Aplikasi Jagoan Matematika, Nanging Aja Kanggo Ngerpek ya!
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 137 kali

Kowe seneng pelajaran Matematika? Utawa malah paling males yen wis urusan karo angka? Sajake dudu mung pelajar wae sing kaya ngono. Sutresna PS liyane kadhang uga kangelan yen wis dikon nggarap soal-soal Matematika iki.

Kerep nalikane kita kangelan nggarap soal matematika lan butuh banget bantuan, pranyata ora ana wong kang bisa dijaluki tulung. Saengga dadi bingung dhewe. Mangka sesuk PR-e kudu dikumpulake! Nanging, selaras karo berkembange teknologi, pranyata saiki ana solusine kok. Nah, gatekna aplikasi-aplikasi cacah 5 ing ngisor iki kang bakal bisa mbantu kanca-kanca kabeh jroning nggarap soal Matematika kang ruwet kuwi. Penasaran? Ayo diwiwiti, nanging aja kanggo ngerpek alias nyontek ya!

 

1. PhotoMath

PhotoMath bisa diarani minangka guru Matematika kang ana ing njero handphone. Ya, aplikasi PhotoMath mujudake kalkulator kamera paling pinter ing donya. Kita cukup ngarahake kamera PhotoMath menyang soal matematika sing ora kita ngerteni, mula kanthi otomatis PhotoMath bakal nuduhake penjelasane lan jawabane. PhotoMath uga bisa dadi sarana sinau Matematika kang gampang lo. 


 

2. Rumus Free

Kanggone kanca-kanca kang kadhang bingung utawa lali karo rumus Matematika kang wis tau disinaoni, Rumus Free bisa mbantu. Kanthi sakehing rumus kayadene Geometri, Trigonometri, Matrix, Statistik, Intergration, lsp bisa mbantu kita nggarap soal-soal Matematika kang ora kita ngerteni. 

 


3. HomeWork Math Solver

Kanggone sing isih bingung utawa ora ngerti bab soal-soal Aljabar lan Aritmatika Dasar, aplikasi iki cocok kanggo sapa ae, merga aplikasi ik bisa nggampangake nggarap soal-soal Aljabar lan Aritmatika Dasar. Kita cukup nulis soal ing kolom soal-e lan sanalika iku uga kita bakal oleh penjelasan karo jawabane pisan kang pas. 


 

4. Myscript Calculator

Iki mujudake aplikasi kang majibake kowe nulis soal matematika nganggo tulisan tanganmu kaya yen kowe nulis ing buku ngono kae. Ya, kita cukup nulis soal-soal matematika kaya Akar Kuadrat, Trigonometri, Logaritma, lan Aritmatika, mula otomatis aplikasi iki bakal ngetungake jawabane. 

 

5. Math Expert

Aplikasi kanthi maneka rumus Matematika kang cukup lengkap iki bisa  didadekake aplikasi kang wajib kanggo didownload. Math Expert nduweni rumus Matematika akeh kang bisa  mbantu kita nggarap soal Matematika kang merlokake rumus. Saliyane Matematika, aplikasi iki uga bisa mbantu kita nggarap soal Fisika lo.

 

Piye kanca-kanca, saiki nggarap matematika dadi gampang to? Tapi awas, aja kanggo nyontek lo, merga sing rugi mengko kowe dhewe.

Sumangga. (d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan