MotoGP Zarco Kepengin Munggah Podium Paling Dhuwur
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Olahraga - Dibaca: 4 kali

Pembalap tim Yamaha Tech3, Johann Zarco atekad nuntasake balapan MotoGP seri Argentina (Minggu 8/4/2018) kanthi munggah podium paling dhuwur. Mo­tivasi Zarco kebrongot sawise gagal munggah podium ing balapan pambuka ana Qatar. Kamangka dheweke wis mimpin balapan nganti 16 lap. Peluang Zarco bisa menang ing balapan kasebut gedhe jalaran taun kepungkur dheweke tampil apik ing Argentina.

“Motivasiku kebrongot kanggo mba­leni ngebut kanthi wektu paling cepet, lan aku kepengin mimpin balapan ma­neh, kalodhangan iki becik banget kanggo ngranggeh impianku mau” ujare Zarco.

Pembalap asal Perancis mau yakin banget manawa time siap methik asil apik banget ing Amerika Latin.

Ana ing balapan seri Qatar telung wulan kepungkur , Zarco kasil mimpin balapan ngati 16 ubengan, nanging posisine terus mrosot merga ana ma­salah ing ban ngarep kendharaane.

“Aku mbudidaya nyiapake diri sa­becik-becike. Muga bisa kasil ngungguli saingan sainganku” tuture  Zarco.

Kancane nunggal tim Zarco, Hafizh Syahrin,  uga wis nyiapake dhiri sacara fisik lan nambah kawruhe kanggo nga­dhepi tantangan balapan seri ka loro ing Termas de Rio Hondo Argentina.

“Wiwit Qatar, aku mbudidaya sinau luwih akeh aku bisa nonton maneka aksi MotoGP taun kepungkur kanggo nde­leng apa kang padha ditindakake ing tataran qualifikasi lan balapan. Aku bisa oleh akeh pengalaman kanthi nggatek­ake balapan kasebut lan saiki aku kepengin ngadaptasi sing tak tonton kuwi ing akhir minggu iki,” ujare pem­balap asal Malaysia kasebut njlen­trehake.

Manager Tim Yamaha Tech3 Herve Poncharal yakin manawa montor Ya­maha YZR-Ml bakal bisa mlayu cepet ing sirkuit Argentina. “Taun kepungkur Zarco bisa ngranggeh poine kang kapisan ing MotoGP kanthi posisi urutan kang nomer 5, sawijining prestasi sing apik dibandhingake kualifikasine sing ala.

Hafizh uga kudu nyinaoni trek iki. Nanging sajege nggabung karo Yama­ha, dheweke impresif banget lan bakal bisa krasa nyaman karo kendharaan Ml ing sirkuit iki,” jlentrehe.

 

Rival Kuwat

Sauntara kuwi pembalap andel andele Repsol Honda, Marc Marques, nelakake sawise oleh kasenengan ana ing balapan kapisan, saiki wancine kanggo, nata ati, konsentrasi lan mbu­didaya amrih bisa mlayu luwih cepet maneh.

“Prasaku balapan iki banget binuka kanggo sapa wae kang bisa menang, jalaran akeh rival kuwat sing bisa wae ngungkuli bantere motorku” kandhane Marquez. **

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!