Arta Rp. 20.000,- lan Rp. 2.000,-
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Layang Saka Warga - Dibaca: 6 kali

Arta Rp. 20.000,- lan Rp. 2.000,-

Arta Republik Indonesia (model enggal) Rp. 20.000, lan Rp. 2.000,- …. Radi jumbuh…kathah kedadosan warga masyarakat ingkang ngalami kapitunan, amargi salah anggenipun mundhut. Niyatipun badhe nyusuki Rp. 3.000,- nanging ingkang dipun paringaken Rp. 21.000,-,  lembaran Rp. 20.000,- setunggal lan lembaran Rp. 1.000,- setunggal. Arta Rp. 20.000,-lan arta

Rp. 2.000,- senajan gambaripun benten, nanging warnanipun meh sami, ugi ukuran dawa lan ambanipun sami…

Kawula usul dhumateng ingkang kawogan (Pemerintah R I), mbenjang menawi nyetak arta enggal supados dipun rancang kados punika:

1.    Warnanipun benten (berbeda nyata) antawisipun arta setunggal lan setunggalipun.

2.    Ukuran (dawa lan amba) benten antawisipun aji (nominal) ageng lan sangadhapipun.

3.    Penulisan nominal jelas, upamanipun Rp. 100.000,-, Rp. 10.000,-, Rp 1.000,-, ugi  Rp. 20.000,- lan Rp. 2.000,-

Makaten, mugi wonten manfaatipun.

Tri Harjono, Jl. Mayjen Sutoyo I/95 Bondowoso.

 

Pengalamanku blanja nyang Easy Shopping

Maca PS terbitan nomer 10 / 2018 kaca 17, aku kok njur eling

pangalamanku melu-melu langganan blanja nyang Easy Shopping.Blanjaku wiwitane lancar, bareng aku blanja alat pemipil jagung, sak set pisau masak, lan sak set kunci pas bungkil kok ora dikirim-kirim kathik regane Rp. 1.006.000,- . Sawise tak surati aku ditanggapi kaping pindho liwat telpon.

Sepisanan tanggal 23-02-2018. Telpon kaping loro tanggal 24-02-2018

Isine telpon, aku kon ngirimne nomer rekening liwat BRI, tak jawab ora nduwe kirim wae liwat pos nanging ora isa, kudu liwat BRI. Wusana tanggal 24-02-2018 telpon maneh tak wenehi nomer rekening BRI. Bubar kuwi tak surati yen aku ya kirim nomer rekening liwat pos.

Diwangsuli tunggu seminggu utawa sepuluh dina transfer dhuwite kon ngungak nyang BRI. Bola-bali takon menyang BRI ora ana transfer nyang rekeningku, sing terakhir lehku nyang BRI tanggal 14 Maret 2018. Iki pengalamanku melu belanja Easy Shopping sedulur (a t). Aku titip salam nyang Easy Shopping ya? Matur nuwun.

Kadeni

RT 05 RW 01 Mojoarum, Gondang, Tulungagung 66263

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!