RANI
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 30 kali

Bocah ayu iki jenengé : SANIYYA DIAS KHAIRANI (RANI), lairé ing Rembang tanggal  29 Juni 2006, putrané Abah ACHMAD KHOOERON sarta Ibu BUDI ASTUTI sing pidalem ing Désa Langgar, Kec Sluke kab. Rembang

Mbak RANI sing cita-citané dadi guru iki atur sungkem kagem Abah sarta Ibu ing dalem lan para sepuhku sing ora disebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang. Uga salam katur Mbak Nana (Nabila Sabrina) ing Jombang.

Mbak RANI nyuwun donga pangèstu, mugi mbénjang dados tiyang sholikhah, pinter, sehat, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!