RANI
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 56 kali

Bocah ayu iki jenengé : SANIYYA DIAS KHAIRANI (RANI), lairé ing Rembang tanggal  29 Juni 2006, putrané Abah ACHMAD KHOOERON sarta Ibu BUDI ASTUTI sing pidalem ing Désa Langgar, Kec Sluke kab. Rembang

Mbak RANI sing cita-citané dadi guru iki atur sungkem kagem Abah sarta Ibu ing dalem lan para sepuhku sing ora disebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang. Uga salam katur Mbak Nana (Nabila Sabrina) ing Jombang.

Mbak RANI nyuwun donga pangèstu, mugi mbénjang dados tiyang sholikhah, pinter, sehat, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya