Ahli
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 14 kali

Kelangan malah Seneng

Pono : “Ras aku krungu-krungu ana wong kelangan malah seneng, sira ngerti pora?”

Turas : “Aku ora ngerti wis, sira ngerti na ndi?”

Pono : “Kiye nembe wonge crita dhewe.”

Turas :  “Mosok sih, kelangan kok seneng?”

Pono :  “Tenan iku, aku ora ndopok!”

Turas :  “Kelangan apa iku?”

Pono :  “Karan iki sing arep dakcritakake, critane ngene….  Wong iku omong kelangan malah seneng, sing nemu malah mbesengut, aku takon karo bocahe. Jebul-jebule kelangan gas LPG.”

Turas :  “Gas LPG piye?

Pono :  “Kelangan gase dhewe…”

Turas :  “Woo, lha kemplu, dakkira serius, lha kok malah kelangan Entut!” (Kir: Agus Supriyanto)


Alas

Tono : “Coba bedheken alas apa sing mulus Ton?”

Toni : “Alas gundhul!”

Tono :        “Salah, yen alas gundhul kuwi ya ora mulus, tapi akeh tunggakke.”

Toni : “Lha terus apa?”

Tono : “Alas bedhak, hehehe.”

Toni : “Oh kuwi ta!!!” (Kir: Mukhrisotun Khasanah)


Ahli

Sodik  :         “Nas, kowe ngerti Ahli kuwi apa?”

Anas : “Ahli kuwi wong sing pinter. Contone Ahli Kunci pinter bab kunci, Ahli mesin pinter mesin, lan isih akeh liyane.”

Sodik  :         “Nanging ana Ahli sing ora tau katon pintere lho?”

Anas : “Ahli apa kuwi?”

Sodik  :         “Ahli kubur, aku durung tau ngerti pinter bab alam kubur!”

Anas    :           “Woo...semprul!” (Kir: Asnar)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!