Ahli
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 147 kali

Kelangan malah Seneng

Pono : “Ras aku krungu-krungu ana wong kelangan malah seneng, sira ngerti pora?”

Turas : “Aku ora ngerti wis, sira ngerti na ndi?”

Pono : “Kiye nembe wonge crita dhewe.”

Turas :  “Mosok sih, kelangan kok seneng?”

Pono :  “Tenan iku, aku ora ndopok!”

Turas :  “Kelangan apa iku?”

Pono :  “Karan iki sing arep dakcritakake, critane ngene….  Wong iku omong kelangan malah seneng, sing nemu malah mbesengut, aku takon karo bocahe. Jebul-jebule kelangan gas LPG.”

Turas :  “Gas LPG piye?

Pono :  “Kelangan gase dhewe…”

Turas :  “Woo, lha kemplu, dakkira serius, lha kok malah kelangan Entut!” (Kir: Agus Supriyanto)


Alas

Tono : “Coba bedheken alas apa sing mulus Ton?”

Toni : “Alas gundhul!”

Tono :        “Salah, yen alas gundhul kuwi ya ora mulus, tapi akeh tunggakke.”

Toni : “Lha terus apa?”

Tono : “Alas bedhak, hehehe.”

Toni : “Oh kuwi ta!!!” (Kir: Mukhrisotun Khasanah)


Ahli

Sodik  :         “Nas, kowe ngerti Ahli kuwi apa?”

Anas : “Ahli kuwi wong sing pinter. Contone Ahli Kunci pinter bab kunci, Ahli mesin pinter mesin, lan isih akeh liyane.”

Sodik  :         “Nanging ana Ahli sing ora tau katon pintere lho?”

Anas : “Ahli apa kuwi?”

Sodik  :         “Ahli kubur, aku durung tau ngerti pinter bab alam kubur!”

Anas    :           “Woo...semprul!” (Kir: Asnar)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya