Carane “Ngilangi” Stories Kanca kang Nyebelake ing Instagram, Tanpa Dingerteni Wonge!
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 36 kali

Sethithik akeh, kudu diakoni yen Instagram  pancen  nduweni ‘dampak’ marang panguripan sosial kita ing jagad nyata.

Kita bisa wae rumangsa ora penak yen ora aweh “love” marang postingane sahabatmu. Mangka, mungkin “love” iku ora ana hubungane karo sesambungan kekancan kita. Lan kang paling mbeba-yani yakuwi tombol unfollow.

Aweh unfollow kanca ing Instagram iku padha karo mungsuhi dheweke ing jagad nyata, iya ta?

Nanging piye ya, yen kita ora seneng karo postingan-postingane ing Insta­gram, utamane ing InstaStory, lan ora pengin ndeleng maneh?

 

Geneya InstaStory?

Dibandhingake ndeleng postingan ing Instagram kang ora urut, saiki wong lu­wih sering ndeleng Story.

Nanging kerep anyel pancen karo kanca kang seneng ngunggah Stories akeh banget, nganti-nganti garis-garis ing bagian ndhuwure saemper jaitan! Wkwkwkwk….

Arepe unfollow wedi konangan, na­nging rasane nyebelake yen ora di-un­follow.

Tenang, ing ngisor iki bakal kita we­nehi tips piye carane “ngilangi” Stories kanca kang nyebelake mau ing Insta­gram. Yakuwi kanthi migunakake fitur kang jenenge “Mute”. Kanthi fitur mute iki, kita bisa bebas saka Stories kanca kang ora pengin kita deleng maneh.

Carane gampang kok, kita mung kari tekan kang rada suwe ing Stories kanca kang nyebelake mau. Nganti metu pilihan “View Profile” lan “Mute”, pilih wae “Mu-te”. Dijamin wis! Kita ora bakal kegang-gu maneh dening Stories kanca iku.

Lan yen kita wis rumangsa siap kang­go ndeleng Stories-e maneh, kita mung kari nggeser Stories kang ana ing bagian ndhuwur Instagram mengiwa.

Stories kanca kang kita mute mau ba­kal ana ing panggonan paling mburi lan putih warnane.

Kari tekan kang rada suwe sarta pilih “Unmute”.

Gampang ta? Monggo dicoba! (d/ist)***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya