KHIYAR
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 57 kali

Assalamualaikum W.W.

Nepangaken, nami kula : KHIYAR  ZAINUL  MUTTAQIN,  

lair ing Grobogan 2 Mei 2015. Putranipun Bapak MUHTAR sarta

Ibu Amri Koswati, S.Pd ingkang pidalem ing alamat RT 1 RW 6 Demangsari, Ayah, Kebumen

Mas KHIYAR atur salam kagem Ibu, Bapak, A’ung Munir, Uti Nas, Bu Dhe Zemy, Pak Dhe Andi, Kakak Hiba, lan Kakak Hira lan Keluarga besar Dimoro, Toroh, Grobogan. Salam khusus kangge pimpinan lan karyawan RS. Permata Bunda, Purwodadi, Grobogan, dr. Anita ingkang sampun mbiyantu nglairaken Khiyar ugi perawat ruang Peristi.

 Mugi-mugi Khiyar dados lare ingkang sholeh, pinter, lan berbakti kalih Bapak Ibu sarta

migunani tumrab bangsa, negari

lan agami. Amin...*

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!