KHIYAR
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 73 kali

Assalamualaikum W.W.

Nepangaken, nami kula : KHIYAR  ZAINUL  MUTTAQIN,  

lair ing Grobogan 2 Mei 2015. Putranipun Bapak MUHTAR sarta

Ibu Amri Koswati, S.Pd ingkang pidalem ing alamat RT 1 RW 6 Demangsari, Ayah, Kebumen

Mas KHIYAR atur salam kagem Ibu, Bapak, A’ung Munir, Uti Nas, Bu Dhe Zemy, Pak Dhe Andi, Kakak Hiba, lan Kakak Hira lan Keluarga besar Dimoro, Toroh, Grobogan. Salam khusus kangge pimpinan lan karyawan RS. Permata Bunda, Purwodadi, Grobogan, dr. Anita ingkang sampun mbiyantu nglairaken Khiyar ugi perawat ruang Peristi.

 Mugi-mugi Khiyar dados lare ingkang sholeh, pinter, lan berbakti kalih Bapak Ibu sarta

migunani tumrab bangsa, negari

lan agami. Amin...*

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya