DAMA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 53 kali

Sing lagi nggaya iki jenenge KEFAS MARLEN DAMA PRATAMA. Kefas sing lair 12 Mei 2010 iki anak mbarepe bapak L. Bagus Hendrawan lan ibu Wilis Mahardyaning M.

Lumantar Sing Njlonet, Kefas atur sungkem dhateng kung Singgih, uti Mien, om Anjar, tante Sandy, kung Kombang, uti Cicik, mbah Kus, mbah Gatot. Uga salam kanggo bu Esti, bu Tri, pak Steve, Gail, Enzo, Alex, Bima, lan sing kinasih dhik Arka. Muga-muga kabeh pinaringan bregas waras. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan