DAMA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 37 kali

Sing lagi nggaya iki jenenge KEFAS MARLEN DAMA PRATAMA. Kefas sing lair 12 Mei 2010 iki anak mbarepe bapak L. Bagus Hendrawan lan ibu Wilis Mahardyaning M.

Lumantar Sing Njlonet, Kefas atur sungkem dhateng kung Singgih, uti Mien, om Anjar, tante Sandy, kung Kombang, uti Cicik, mbah Kus, mbah Gatot. Uga salam kanggo bu Esti, bu Tri, pak Steve, Gail, Enzo, Alex, Bima, lan sing kinasih dhik Arka. Muga-muga kabeh pinaringan bregas waras. *

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!