SL 12 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 74 kali

Pak Guru

Guru : “Coba gaweya ukara cekakan warung, lan apa tegese!”

Warji :        “Warnet, warung internet.”

Adi   : “Wartel, warung telekomunikasi.”

Kardi   :        “WTS... anu... pak...”

Guru   :        “Hus... ora pareng.”

Kardi   :        “Anu kok pak, warung tengah sawah.”

Guru   :        ?????  (Kir: Soebagjo, Kediri)


Mukhidi karo Si Bule Senggolan

Mukhidi             :   “Im sorry, Sir...”

Si Bule               :   “Im sorry too.”

Mukhidi             :   “Im sorry three...”

Si Bule (bingung)    :        “Sorry for...?”

Mukhidi             :   “Sorry five.”

Si Bule (bingung)    :        “Are you Sick?”

Mukhidi             :   “No Sir, I’m seven...”

Si Bule (mumet) : !!!! (Kir: Haura Arzaqi W, Kutoarjo)


Bangsawan

Tarjo   :        “Aku sakbare pensiun iki, aku saiki dadi Bangsawan!”

Tarno :        “Lho kok bisa, kowe dudu turunan Raja kok dadi bangsawan?”

Tarjo   :        “Isa wae, aku wis pensiun terus dadi Bangsawan yaiku bangsane tangi awan, lha wis ora nyambut gawe je!”

Tarno :        “Sontoloyo kowe, sing ngrungokake tenanan je!”

(Kir: Gunarso W, Yogya)

 

Jenengku Angel

Guru  : “Jenengmu sapa ndhuk?”

Siswa   :       “Dipanggil Angel mawon bu guru!”

Guru : “Wah jenengmu unik la yen neng omah celukane sapa?”

Siswa   :       “Menawi simbok ngundang Dika, menawi bapak nimbali Dani.”

Guru : “Wah... jenengmu pancen huapik tenan. La jane jenengmu sapa?”

Siswa   :       “Ha... ha... ha...”

Guru : “Lha piye ta? Jenengmu sapa?”

Siswa   :       “Angel dikandhani bu.”

Guru    :           ?????  (Kir: Aris Irianti, Kutoarjo)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya