Begal Wengis Ditembus Mimis
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Dredah Masalah - Dibaca: 15 kali

Nalika mbegal sepedha motor ing dalan nuju Jembatan Suramadu, Sonheji (44), warga Desa Alang-Alang, Kecamatan Tragah, Bangkalan (Madura), lan Rohman (35), warga Banyu Urip Wetan, Kelurahan Sawahan, Sura­baya sajak medeni banget.

Nanging, sawise ditembus mimis ang­gota Satreskrim Polres Bangkalan Senin (5/3), nalika dituntun petugas, lelorone begal wengis iki malah ngrintih klaran. Sanheji lan Rohman makaping-kaping sam­bat klaran nalika ngangkat sikile sing ditembus timah panas kasebut.

Leloro begal kang dilumpuhake ing Desa Alang-Alang iku, pancen ora wigah-wigih anggone natoni kurbane nganggo gaman.

Kapolres Bangkalan AKBP Anissullah M Ridha ngandhakake, dalan nuju Suramadu uga dadi dalane para mahasiswa lan murid sekolah. “Sing saiki kurbane bocah mahasiswa. Lelorone begal iki mepet kur­bane lan nuthukake garane gaman jinis clurit menyang sirahe kurban,” ujare Anis nalika jumpa pers.

Kasus iku dumadi Jumat kepungkur watara jam 11.00 WIB. Nalika kurban MR (20) mahasiswa asal Desa Tambin, Keca­matan Tra­gah lagi mulih saka kampuse.

Awan iku sepi lan kur­ban ijenen num­pak Honda Vario 125 putih nopol M 6321 J. “Kurban tiba sa­wise dipepet lan dikepruk garan clurit. Pranyata kur­ban iki tepung karo salah siji durjanane. Ewasa­mono, pelaku tetep ngga­wa mlayu motore kur­ban,” jlentrehe.

Saka katrangane kur­ban, petugas ne­mokake panggonan sing kulinane kanggo kumpule Rohman, lan nalika iku Rohman dibedhil sikile. Saka kene Rohman diglan­dhang petugas menyang omahe Sonheji. Merga Sonheji nedya arep mlayu dibedhil pisan karo pulisi.

Petugas kasil mbeslah Vario 125 ireng nopol L 4980 WV lan Revo ireng nopol L 6627 RG, sarta kunci T.

Anis nambahake, durjana iki tansah njaluk dhuwit tebusan marang kurban marang motor sing dibeslah.

“Pulisi uga kasil mbeslah dhuwit Rp 5 yuta asil saka trekah jahate lelorone,” tan­dhese. (esye)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…