Begal Wengis Ditembus Mimis
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Dredah Masalah - Dibaca: 46 kali

Nalika mbegal sepedha motor ing dalan nuju Jembatan Suramadu, Sonheji (44), warga Desa Alang-Alang, Kecamatan Tragah, Bangkalan (Madura), lan Rohman (35), warga Banyu Urip Wetan, Kelurahan Sawahan, Sura­baya sajak medeni banget.

Nanging, sawise ditembus mimis ang­gota Satreskrim Polres Bangkalan Senin (5/3), nalika dituntun petugas, lelorone begal wengis iki malah ngrintih klaran. Sanheji lan Rohman makaping-kaping sam­bat klaran nalika ngangkat sikile sing ditembus timah panas kasebut.

Leloro begal kang dilumpuhake ing Desa Alang-Alang iku, pancen ora wigah-wigih anggone natoni kurbane nganggo gaman.

Kapolres Bangkalan AKBP Anissullah M Ridha ngandhakake, dalan nuju Suramadu uga dadi dalane para mahasiswa lan murid sekolah. “Sing saiki kurbane bocah mahasiswa. Lelorone begal iki mepet kur­bane lan nuthukake garane gaman jinis clurit menyang sirahe kurban,” ujare Anis nalika jumpa pers.

Kasus iku dumadi Jumat kepungkur watara jam 11.00 WIB. Nalika kurban MR (20) mahasiswa asal Desa Tambin, Keca­matan Tra­gah lagi mulih saka kampuse.

Awan iku sepi lan kur­ban ijenen num­pak Honda Vario 125 putih nopol M 6321 J. “Kurban tiba sa­wise dipepet lan dikepruk garan clurit. Pranyata kur­ban iki tepung karo salah siji durjanane. Ewasa­mono, pelaku tetep ngga­wa mlayu motore kur­ban,” jlentrehe.

Saka katrangane kur­ban, petugas ne­mokake panggonan sing kulinane kanggo kumpule Rohman, lan nalika iku Rohman dibedhil sikile. Saka kene Rohman diglan­dhang petugas menyang omahe Sonheji. Merga Sonheji nedya arep mlayu dibedhil pisan karo pulisi.

Petugas kasil mbeslah Vario 125 ireng nopol L 4980 WV lan Revo ireng nopol L 6627 RG, sarta kunci T.

Anis nambahake, durjana iki tansah njaluk dhuwit tebusan marang kurban marang motor sing dibeslah.

“Pulisi uga kasil mbeslah dhuwit Rp 5 yuta asil saka trekah jahate lelorone,” tan­dhese. (esye)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya