Begal Wengis Ditembus Mimis
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Dredah Masalah - Dibaca: 71 kali

Nalika mbegal sepedha motor ing dalan nuju Jembatan Suramadu, Sonheji (44), warga Desa Alang-Alang, Kecamatan Tragah, Bangkalan (Madura), lan Rohman (35), warga Banyu Urip Wetan, Kelurahan Sawahan, Sura­baya sajak medeni banget.

Nanging, sawise ditembus mimis ang­gota Satreskrim Polres Bangkalan Senin (5/3), nalika dituntun petugas, lelorone begal wengis iki malah ngrintih klaran. Sanheji lan Rohman makaping-kaping sam­bat klaran nalika ngangkat sikile sing ditembus timah panas kasebut.

Leloro begal kang dilumpuhake ing Desa Alang-Alang iku, pancen ora wigah-wigih anggone natoni kurbane nganggo gaman.

Kapolres Bangkalan AKBP Anissullah M Ridha ngandhakake, dalan nuju Suramadu uga dadi dalane para mahasiswa lan murid sekolah. “Sing saiki kurbane bocah mahasiswa. Lelorone begal iki mepet kur­bane lan nuthukake garane gaman jinis clurit menyang sirahe kurban,” ujare Anis nalika jumpa pers.

Kasus iku dumadi Jumat kepungkur watara jam 11.00 WIB. Nalika kurban MR (20) mahasiswa asal Desa Tambin, Keca­matan Tra­gah lagi mulih saka kampuse.

Awan iku sepi lan kur­ban ijenen num­pak Honda Vario 125 putih nopol M 6321 J. “Kurban tiba sa­wise dipepet lan dikepruk garan clurit. Pranyata kur­ban iki tepung karo salah siji durjanane. Ewasa­mono, pelaku tetep ngga­wa mlayu motore kur­ban,” jlentrehe.

Saka katrangane kur­ban, petugas ne­mokake panggonan sing kulinane kanggo kumpule Rohman, lan nalika iku Rohman dibedhil sikile. Saka kene Rohman diglan­dhang petugas menyang omahe Sonheji. Merga Sonheji nedya arep mlayu dibedhil pisan karo pulisi.

Petugas kasil mbeslah Vario 125 ireng nopol L 4980 WV lan Revo ireng nopol L 6627 RG, sarta kunci T.

Anis nambahake, durjana iki tansah njaluk dhuwit tebusan marang kurban marang motor sing dibeslah.

“Pulisi uga kasil mbeslah dhuwit Rp 5 yuta asil saka trekah jahate lelorone,” tan­dhese. (esye)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!