ZIZI
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 52 kali

Bocah ayu sing bergaya ing ngarepé mbakyuné iki jenengé :RANIA FAYZIA ANINDYA BRAWIAJI  (ZIZI), lairé ing Ponorogo 16 Oktober 2013, putrané Bp. ADEN INDHARTA BRAWIAJI sarta Ibu ESTY ROSIDA sing pidalem ing desa Kupuk Rt 02 Rw 02 Kupuk, Kec. Bungkal Kab. Ponorogo.

Adhik Zizi atur sungkem kagem Éyang Yut kakung Putri ing Payaman Magelang, Mbah Yut Much lan Pur ing Surabaya, Éyang Bapak lan Éyang Ibu ing Godean Yogya, Mbah Kung & Mbah Uti ing Kupuk Ponorogo.

Adhik Zizi nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang sholikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! **

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!