ZIZI
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 104 kali

Bocah ayu sing bergaya ing ngarepé mbakyuné iki jenengé :RANIA FAYZIA ANINDYA BRAWIAJI  (ZIZI), lairé ing Ponorogo 16 Oktober 2013, putrané Bp. ADEN INDHARTA BRAWIAJI sarta Ibu ESTY ROSIDA sing pidalem ing desa Kupuk Rt 02 Rw 02 Kupuk, Kec. Bungkal Kab. Ponorogo.

Adhik Zizi atur sungkem kagem Éyang Yut kakung Putri ing Payaman Magelang, Mbah Yut Much lan Pur ing Surabaya, Éyang Bapak lan Éyang Ibu ing Godean Yogya, Mbah Kung & Mbah Uti ing Kupuk Ponorogo.

Adhik Zizi nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang sholikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! **

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan