SL 10 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 98 kali

Pak Guru

Guru : “Apa krama inggile- mripat!”

Nita   : “Soca utawi paningal.”

Guru : “Hudi, nek irung?”

Hudi : “Grana, pak.”

Guru : “Netty, nek kuping?”

Netty : “Talingan, pak.”

Guru : “Ruddy, nek sikil!”

Ruddy :       (karo kukur-kukur sirahe)... penjenengan, pak.”

Guru : “Lho, nyang apa kok aku?”

Ruddy :       “Menawi sampeyan, mangke lepat.”

Guru : “Sing bener kuwi- sampeyan/ampeyan.”

(Kir: Soebagjo, Kediri)



Asyik 1

Parno : “Ngerti ana kobongan ing ngarep mripat/mata, ora ditulungi, kok malah muni, asyik. Coba bedheken?”

Pardjo :       “Wong demo, ngobong ban ing ndalan.”

Parno   :       “Durung bener.”

Pardjo  :       “Kok ora tau bener!”

Parno   :       “Wong udud/rokokan. Kae ngobong rokok, rak terus asyik, ya ta...?!” (Kir: Pakne Andi, Purwokerto)



E s

Parno :        “Es apa sing ora atis?”

Pardi   :        “Kabeh es ya mesthi atis, es batu, es krim.”

Parno :        “Ngono wae ora ngerti? Kae lho es dhe, es em pe, es em u, es elon, es em, es ti.”

Pardi   :        “Yen karepmu ngono, jenenge srekalan!?”

(Kir: Pakne Andi, Purwokerto)

 

Asyik 2

Parno :  “Kandhane kelangan, kok malah muni asyik, marem, apa hayo?”

Pardjo :       “Ah mosok, ya mesthi gela ta.”

Parno   :       “Jawabe gampang kok. Esuk-esuk, nongkrong, mbucal rak kelangan, asyik ta.”

Pardjo :       “Wah saru ah, ning ya bener lho.”

(Kir: Pakne Andi, Purwokerto)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!