DITA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 72 kali

Bocah imut-imut sing wis wiwit pinter bergaya iki jenengé : RASHYA QIANA ANINDITA, lairé ing Jakarta tanggal  22 Juni 2017, putra nomer loroné Bp. JHON INDRI ST sarta Ibu dr. PASCA  SPK sing pidalem ing Perum The Icon duster Blok D3 No 19 BSD Tangerang.

Adhik RASHYA kalodhangan iki atur sungkem kagem Papa sarta Mama ing dalem, Éyang dr. H. Hadi ing Salatiga lan para sesepuh sing ora sinebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang. Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.