DITA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 58 kali

Bocah imut-imut sing wis wiwit pinter bergaya iki jenengé : RASHYA QIANA ANINDITA, lairé ing Jakarta tanggal  22 Juni 2017, putra nomer loroné Bp. JHON INDRI ST sarta Ibu dr. PASCA  SPK sing pidalem ing Perum The Icon duster Blok D3 No 19 BSD Tangerang.

Adhik RASHYA kalodhangan iki atur sungkem kagem Papa sarta Mama ing dalem, Éyang dr. H. Hadi ing Salatiga lan para sesepuh sing ora sinebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang. Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…