DITA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 42 kali

Bocah imut-imut sing wis wiwit pinter bergaya iki jenengé : RASHYA QIANA ANINDITA, lairé ing Jakarta tanggal  22 Juni 2017, putra nomer loroné Bp. JHON INDRI ST sarta Ibu dr. PASCA  SPK sing pidalem ing Perum The Icon duster Blok D3 No 19 BSD Tangerang.

Adhik RASHYA kalodhangan iki atur sungkem kagem Papa sarta Mama ing dalem, Éyang dr. H. Hadi ing Salatiga lan para sesepuh sing ora sinebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang. Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!