DITA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 63 kali

Bocah imut-imut sing wis wiwit pinter bergaya iki jenengé : RASHYA QIANA ANINDITA, lairé ing Jakarta tanggal  22 Juni 2017, putra nomer loroné Bp. JHON INDRI ST sarta Ibu dr. PASCA  SPK sing pidalem ing Perum The Icon duster Blok D3 No 19 BSD Tangerang.

Adhik RASHYA kalodhangan iki atur sungkem kagem Papa sarta Mama ing dalem, Éyang dr. H. Hadi ing Salatiga lan para sesepuh sing ora sinebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang. Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ora ana sing ora bisa diikhlasake...

Klik

OJEK MAYIT

Ojek mujudake salah sijine jasa angkut migunakake sepedhahmotor. Ing jaman modern saiki, jasa iki malah bisa dipesen liwat HP, yakuwi kang diarani Ojek Online (Ojol). Ojol ora mung ngeterake wong, nanging uga panganan, barang lan blanjan. Nanging senajan wis modern, pranyata ojol ing Indonesia isih klebu biyasa-biyasa wae. Beda karo ojek ing Kongo, Afrika. Ojek ing kene ora mung bisa ngeterake blanjan utawa panganan wae, nanging uga ngeterake mayit! Carane nggawa kanthi cara dibonceng ing mburi lan ditaleni rapet karo tukang ojeke. Maklum, mayit kuwi ora bisa nggamblok dhewe... (d/ist)***

Pethilan

Akibat anane lindhu, pegawe hotel lan restoran dikon prei

Ujian kanggo kita kabeh minangka bangsa Indonesia

Idrus Marham durung karep dadi justice kolaborator

Mbokmenawa isih bingung milih je­neng-jeneng kang pantes di-‘nya­nyek’-ake

Asil ing Asian Games 2018 dadi tetenger gumregah

Kabeh kanggo Indonesia