DITA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 52 kali

Bocah imut-imut sing wis wiwit pinter bergaya iki jenengé : RASHYA QIANA ANINDITA, lairé ing Jakarta tanggal  22 Juni 2017, putra nomer loroné Bp. JHON INDRI ST sarta Ibu dr. PASCA  SPK sing pidalem ing Perum The Icon duster Blok D3 No 19 BSD Tangerang.

Adhik RASHYA kalodhangan iki atur sungkem kagem Papa sarta Mama ing dalem, Éyang dr. H. Hadi ing Salatiga lan para sesepuh sing ora sinebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang. Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya