Download Video saka Instagram lan Facebook ing Android GRATIS!
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 34 kali

Saya suwe saya akeh wae konten video kang muncul ing dunia maya! Ndadekake kita kadhang pengin nyimpen video-video mau supaya bisa ditonton maneh, apamaneh yen koneksi internet kita ora pati apik. Nah, ing kalodhangan iki kita pengin sharing sethithik piye ta carane download video saka instagram lan facebook ing android kuwi.

 

Download Video saka Instagram  

InShot’s Video Downloader for Instagram mujudake jenenge aplikasi kang bisa nggampangake kita nindakake download video saka instagram kanthi gratis. Lan mung kanthi sawenehing langkah wae kita wis bisa ndownload video saka Instagram iki. Dene carane kurang luwih mangkene. 

§  Download Aplikasi InShot’s Video Downloader for Instagram (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.videodown loaderforinstagram)

§  Sabanjure golekana Video kang arep didownload saka instagram

§  Klik menu > copy share url 

§  Klik icon video download kang muncul kanggo ndownload video mau

§  Yen icon ora muncul, bukak aplikasine dhisik banjur balenana maneh langkah ing ndhuwur.

§  Rampung wis


§  Gampang to?

 

Download Video saka Facebook

Sauntara kuwi carane download video saka facebook rada beda yen dibandhing karo carane download ing instagram kang simple mau. Ora ana cara download video facebook saka aplikasi facebook. Dadi, siji-sijine cara yakuwi kanthi login saka aplikasi lan ndownload liwat aplikasi MyVideoDown loader.

Mangkene carane:

§ Login facebook saka aplikasi MyVideoDownloader (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.giannz.videodownloader)

§ Golekana video kang pengin didownload

§ Tap video kang arep didownload mau

§ Bakal muncul menu, klik download


§ Tunggu proses download rampung

§ Beres wis

§        Ora angel to?? (d/ist)***

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!