Download Video saka Instagram lan Facebook ing Android GRATIS!
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 150 kali

Saya suwe saya akeh wae konten video kang muncul ing dunia maya! Ndadekake kita kadhang pengin nyimpen video-video mau supaya bisa ditonton maneh, apamaneh yen koneksi internet kita ora pati apik. Nah, ing kalodhangan iki kita pengin sharing sethithik piye ta carane download video saka instagram lan facebook ing android kuwi.

 

Download Video saka Instagram  

InShot’s Video Downloader for Instagram mujudake jenenge aplikasi kang bisa nggampangake kita nindakake download video saka instagram kanthi gratis. Lan mung kanthi sawenehing langkah wae kita wis bisa ndownload video saka Instagram iki. Dene carane kurang luwih mangkene. 

§  Download Aplikasi InShot’s Video Downloader for Instagram (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.videodown loaderforinstagram)

§  Sabanjure golekana Video kang arep didownload saka instagram

§  Klik menu > copy share url 

§  Klik icon video download kang muncul kanggo ndownload video mau

§  Yen icon ora muncul, bukak aplikasine dhisik banjur balenana maneh langkah ing ndhuwur.

§  Rampung wis


§  Gampang to?

 

Download Video saka Facebook

Sauntara kuwi carane download video saka facebook rada beda yen dibandhing karo carane download ing instagram kang simple mau. Ora ana cara download video facebook saka aplikasi facebook. Dadi, siji-sijine cara yakuwi kanthi login saka aplikasi lan ndownload liwat aplikasi MyVideoDown loader.

Mangkene carane:

§ Login facebook saka aplikasi MyVideoDownloader (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.giannz.videodownloader)

§ Golekana video kang pengin didownload

§ Tap video kang arep didownload mau

§ Bakal muncul menu, klik download


§ Tunggu proses download rampung

§ Beres wis

§        Ora angel to?? (d/ist)***

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip ing donya iki gawe kesel, merga akeh wong kang pengin mamerake bab-bab kang satemene dheweke ora nduweni.

Klik

BUKA PALING DAWA

Rekor buka pasa paling dawa ing donya, ana ing Hanover, Jerman mentas iki. Dawane nggayuh 10.2 km. Gunggung mejane 10.200 meja, lan sing melu buka ana wong 42.100. Acara iki wis kaca-thet ing Guiness Book Record. Iki nuduhake yen wong kang nggilut agama Islam ing Jerman saya akeh wae. (d/ist)

Pethilan

Janji-janji reformasi diajab enggal dicepetake

Janji kang dilalekake

Jamane reformasi wis 20 taun

KKN durung ilang uga

Bulog mesthekake stok beras aman nganti riyaya

Bab mundhak orane rega aja takon lo ya