Arnold
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 58 kali

edulur kembang sepasang iki jenenge Arnoldine Joanna Stella Utami  & Bernadine Lilian Trisha Utami, putrine ibu Godelia Maria Silvia Merry lan bapak Leonardus Utomo Pribadi.

Saiki lelorone kelas III ing SD Johannes Bosco Baciro, Ngayogjakarta.

Liwat Sing Njlonet, Stella lan Trisha kintun salam dhateng Eyang Asni & Hartono (Simo), Eyang Isti & Hardjo (Sekip), Om Tiyok & Bulik Nunun, Pakdhe Linus, Budhe Vero, Mas Nico, Pakdhe Agung, Budhe Vivin, Mas Axl, Mbak Bielle, Pakdhe Rm. Bismoko, Eyang Rm. Isdaryanto, Pakdhe David, Budhe Tata, Mas Rafael, Miss Kili, Miss Emil, Pak Ganjar, Bu Susana, Bu Milke, Sr. Serafin, OP saha sedaya suster OP, lan kanca-kanca kabeh.*

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!