Arnold
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 68 kali

edulur kembang sepasang iki jenenge Arnoldine Joanna Stella Utami  & Bernadine Lilian Trisha Utami, putrine ibu Godelia Maria Silvia Merry lan bapak Leonardus Utomo Pribadi.

Saiki lelorone kelas III ing SD Johannes Bosco Baciro, Ngayogjakarta.

Liwat Sing Njlonet, Stella lan Trisha kintun salam dhateng Eyang Asni & Hartono (Simo), Eyang Isti & Hardjo (Sekip), Om Tiyok & Bulik Nunun, Pakdhe Linus, Budhe Vero, Mas Nico, Pakdhe Agung, Budhe Vivin, Mas Axl, Mbak Bielle, Pakdhe Rm. Bismoko, Eyang Rm. Isdaryanto, Pakdhe David, Budhe Tata, Mas Rafael, Miss Kili, Miss Emil, Pak Ganjar, Bu Susana, Bu Milke, Sr. Serafin, OP saha sedaya suster OP, lan kanca-kanca kabeh.*

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan