Adu Jago
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 123 kali

Adu Jago

Roy   : “Gus, ayo bedhekan tinimbang nganggur.”

Agus : “Ya ayo, bedhekana yen bisa tak jawabe.”

Roy   : “Kowe wis tau nonton wong adu jago ta?”

Agus : “Ya uwis wong nggone pak Lukman mburiku dienggo adu jago.”

Roy   : “Nek ngono kowe ngerti bedane adu jago karo balapan motor?”

Agus : “Ya ngerti ta, bedane yen adu jago padha numpak motor, nanging yen balapan motor ora padha nggawa jago.”

Roy   : “Ya bener, dengaren pener.”

Agus : ??????? (Kir: Aris Irianti-Kutoarjo)

 

Cita-cita

Pak Guru :   “Murid kabeh, padha sinau sing sregep ben bisa nggayuh sing dicita-citakake. Apamaneh yen cita-citamu kuwi jumbuh karo hobimu.”

Murid-murid  :        “Nggih, pak....”

Jeki       : “Pak Guru, lha niku nek ngaten sing payah Siswo nika...”

Pak Guru :   “Lha kok bisa?”

Jeki       : “Lha si Siswo niku rak hobi tilem teng kelas, mangka pengin dados Polisi. Samare kula, ngenjang nek dados Polisi Tidur malah blaik.”

Pak Guru :   “Iya ya... pinter kowe.”

Jeki       : “...He he he he.....”

(Kir: Siswidiadi Ngesti N-Temanggung)

 

Simbah

Gugun :       “Ana simbah sing bisa mabur, sapa sejatine simbah kuwi?”

Gogon :       “Nenek Sihir! Iya ta, Gun?”

Gugun :       “Njawabe banter, nanging salah!”

Gogon :       “Ya wis nyerah wae, jawabane apa lho, Gun?”

Gugun :       “Simbahe laler, simbahe nyamuk, simbahe manuk lan simbahe kupu.”

Gogon :       “Jawabane isih kurang siji, Gun!”

Gugun :       “Kok bisa! Apa kuwi?”

Gogon :       “Simbahku yen lagi numpak montor mabur.”

Gugun :           “???!!! (Kir: Sulispriyanto-Surabaya)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!