Adu Jago
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 235 kali

Adu Jago

Roy   : “Gus, ayo bedhekan tinimbang nganggur.”

Agus : “Ya ayo, bedhekana yen bisa tak jawabe.”

Roy   : “Kowe wis tau nonton wong adu jago ta?”

Agus : “Ya uwis wong nggone pak Lukman mburiku dienggo adu jago.”

Roy   : “Nek ngono kowe ngerti bedane adu jago karo balapan motor?”

Agus : “Ya ngerti ta, bedane yen adu jago padha numpak motor, nanging yen balapan motor ora padha nggawa jago.”

Roy   : “Ya bener, dengaren pener.”

Agus : ??????? (Kir: Aris Irianti-Kutoarjo)

 

Cita-cita

Pak Guru :   “Murid kabeh, padha sinau sing sregep ben bisa nggayuh sing dicita-citakake. Apamaneh yen cita-citamu kuwi jumbuh karo hobimu.”

Murid-murid  :        “Nggih, pak....”

Jeki       : “Pak Guru, lha niku nek ngaten sing payah Siswo nika...”

Pak Guru :   “Lha kok bisa?”

Jeki       : “Lha si Siswo niku rak hobi tilem teng kelas, mangka pengin dados Polisi. Samare kula, ngenjang nek dados Polisi Tidur malah blaik.”

Pak Guru :   “Iya ya... pinter kowe.”

Jeki       : “...He he he he.....”

(Kir: Siswidiadi Ngesti N-Temanggung)

 

Simbah

Gugun :       “Ana simbah sing bisa mabur, sapa sejatine simbah kuwi?”

Gogon :       “Nenek Sihir! Iya ta, Gun?”

Gugun :       “Njawabe banter, nanging salah!”

Gogon :       “Ya wis nyerah wae, jawabane apa lho, Gun?”

Gugun :       “Simbahe laler, simbahe nyamuk, simbahe manuk lan simbahe kupu.”

Gogon :       “Jawabane isih kurang siji, Gun!”

Gugun :       “Kok bisa! Apa kuwi?”

Gogon :       “Simbahku yen lagi numpak montor mabur.”

Gugun :           “???!!! (Kir: Sulispriyanto-Surabaya)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan