Anak Bupati Pemalang Sunat Grudugan Bareng Bocah Yatim 28
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 228 kali

Anak ka-3 Bupati Pemalang H. Junaedi SH, MM, lan ibu Hajjah Irna Setyawati,SE kanthi jeneng Muhammad Charomain Ramadani, sawetara wektu kapungkur, disunat grudugan (khitanan massal) bareng  bocah yatim cacah 28 jrone syukuran  kondusifitas dhaerah kang aman lan tentren.

 

Garwa Bupati, Irna Setyawati, numpak becak bareng bocah yatim liyane. Mengkono uga Bupati Pemalang  Junaedi numpak becak bareng anak yatim liyane, lan nututi arak-arakan Sunatan grudugan (khitanan missal), klebu bocahe dhewe Ramadani jrone acara sadurunge sunatan masal sing lumaku wiwit jam 08.00 iku.

Rampung diarak bocah-bocah kang disunat grudugan mlebu menyang ruangan mligi kanggo disunat. Sauntara ing Pendopo Kab. Pemalang ngalun musik Islami sing nyemarakake kahanan. Rawuh ing acara kuwi para kepala SKPD, Camat, kepala dinas instansi lan Kapolres Pemalang, Dandim 0711/Pemalang lan Ketua DPRD H.M. Agus Sukoco, SE, MM, Msi,

Jrone kalodhangan iku, Bupati Pemalang ngendika, acara kasebut uga kanggo ngleksanakake kepenginane bocahe sing gelem disunat menawa bareng bocah-bocah liyane. Bisan minangka wujud rasa syukur ngenani kahanan dhaerahe kang kondusif sasuwene iki.

“Awujud rasa syukur iku macem-macem. Wondene kita atur syukur  kahanan sing aman lan tentrem iki kanthi nyunatake  bocah yatim 28 lan bocahku dhewe melu disunat,’’ ujar Bupati Junaedi.

Sawise sunatan massal kasebut banjur diterusake dumdum angpow marang bocah-bocah sing disunat siji mbaka siji saka Bupati Pemalang, disusul Sekda Pemalang Drs. H. Budhi Rahardjo, MM, para Kepala SKPd lan tamu undangan liyane. Cacahe 28 bocah yatim sing disunat bareng putra Bupati Pemalang iku sarta kulawargane katon seneng dalah sumringah jroning acara kang kebak suka parisuka.

(Imam As)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!