Anak Bupati Pemalang Sunat Grudugan Bareng Bocah Yatim 28
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 213 kali

Anak ka-3 Bupati Pemalang H. Junaedi SH, MM, lan ibu Hajjah Irna Setyawati,SE kanthi jeneng Muhammad Charomain Ramadani, sawetara wektu kapungkur, disunat grudugan (khitanan massal) bareng  bocah yatim cacah 28 jrone syukuran  kondusifitas dhaerah kang aman lan tentren.

 

Garwa Bupati, Irna Setyawati, numpak becak bareng bocah yatim liyane. Mengkono uga Bupati Pemalang  Junaedi numpak becak bareng anak yatim liyane, lan nututi arak-arakan Sunatan grudugan (khitanan missal), klebu bocahe dhewe Ramadani jrone acara sadurunge sunatan masal sing lumaku wiwit jam 08.00 iku.

Rampung diarak bocah-bocah kang disunat grudugan mlebu menyang ruangan mligi kanggo disunat. Sauntara ing Pendopo Kab. Pemalang ngalun musik Islami sing nyemarakake kahanan. Rawuh ing acara kuwi para kepala SKPD, Camat, kepala dinas instansi lan Kapolres Pemalang, Dandim 0711/Pemalang lan Ketua DPRD H.M. Agus Sukoco, SE, MM, Msi,

Jrone kalodhangan iku, Bupati Pemalang ngendika, acara kasebut uga kanggo ngleksanakake kepenginane bocahe sing gelem disunat menawa bareng bocah-bocah liyane. Bisan minangka wujud rasa syukur ngenani kahanan dhaerahe kang kondusif sasuwene iki.

“Awujud rasa syukur iku macem-macem. Wondene kita atur syukur  kahanan sing aman lan tentrem iki kanthi nyunatake  bocah yatim 28 lan bocahku dhewe melu disunat,’’ ujar Bupati Junaedi.

Sawise sunatan massal kasebut banjur diterusake dumdum angpow marang bocah-bocah sing disunat siji mbaka siji saka Bupati Pemalang, disusul Sekda Pemalang Drs. H. Budhi Rahardjo, MM, para Kepala SKPd lan tamu undangan liyane. Cacahe 28 bocah yatim sing disunat bareng putra Bupati Pemalang iku sarta kulawargane katon seneng dalah sumringah jroning acara kang kebak suka parisuka.

(Imam As)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ana Gusti papane se­mendhe kang kukuh, geneya wedi tiba. Ana Gusti kang kagu­ngan tresna sejati, ge­­neya wedi kela­ngan. Ana Gusti pang­gonane nyenyuwun, geneya wedi kentek­an? Pasrahna saka­behe marang Gusti Kang Murbeng Dumadi.

Klik

60 TAUN ORA ADUS

Adus saben dina penting banget kanggo njaga kesehatane awak. Nanging ora mangkono tumrape Amou Haji, priya tuwa asal Iran iki malah lara kabeh kulite yen kena banyu. Mula dheweke ora tau adus sasuwene 60 taun iki. Nganti-nganti dijuluki priya paling kotor sadonya. Kepriye ora, werna kulite wis padha karo wernane lemah, semono uga teksture atos kaya semen saengga kerep dikira patung yen lagi lungguh meneng wae. (d/ist)

Pethilan

Pirembugan cawapres durung rampung

Dudu mung ngomongi ban serep

Disiapake rekayasa lalu lintas kanggo Asian Games

Jalur zig-zag sepedhah uga ana

Penduduk desa bisa saya miskin

Nah, kena kanggo bahan adol kam­panye