Anak Bupati Pemalang Sunat Grudugan Bareng Bocah Yatim 28
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 93 kali

Anak ka-3 Bupati Pemalang H. Junaedi SH, MM, lan ibu Hajjah Irna Setyawati,SE kanthi jeneng Muhammad Charomain Ramadani, sawetara wektu kapungkur, disunat grudugan (khitanan massal) bareng  bocah yatim cacah 28 jrone syukuran  kondusifitas dhaerah kang aman lan tentren.

 

Garwa Bupati, Irna Setyawati, numpak becak bareng bocah yatim liyane. Mengkono uga Bupati Pemalang  Junaedi numpak becak bareng anak yatim liyane, lan nututi arak-arakan Sunatan grudugan (khitanan missal), klebu bocahe dhewe Ramadani jrone acara sadurunge sunatan masal sing lumaku wiwit jam 08.00 iku.

Rampung diarak bocah-bocah kang disunat grudugan mlebu menyang ruangan mligi kanggo disunat. Sauntara ing Pendopo Kab. Pemalang ngalun musik Islami sing nyemarakake kahanan. Rawuh ing acara kuwi para kepala SKPD, Camat, kepala dinas instansi lan Kapolres Pemalang, Dandim 0711/Pemalang lan Ketua DPRD H.M. Agus Sukoco, SE, MM, Msi,

Jrone kalodhangan iku, Bupati Pemalang ngendika, acara kasebut uga kanggo ngleksanakake kepenginane bocahe sing gelem disunat menawa bareng bocah-bocah liyane. Bisan minangka wujud rasa syukur ngenani kahanan dhaerahe kang kondusif sasuwene iki.

“Awujud rasa syukur iku macem-macem. Wondene kita atur syukur  kahanan sing aman lan tentrem iki kanthi nyunatake  bocah yatim 28 lan bocahku dhewe melu disunat,’’ ujar Bupati Junaedi.

Sawise sunatan massal kasebut banjur diterusake dumdum angpow marang bocah-bocah sing disunat siji mbaka siji saka Bupati Pemalang, disusul Sekda Pemalang Drs. H. Budhi Rahardjo, MM, para Kepala SKPd lan tamu undangan liyane. Cacahe 28 bocah yatim sing disunat bareng putra Bupati Pemalang iku sarta kulawargane katon seneng dalah sumringah jroning acara kang kebak suka parisuka.

(Imam As)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?