Lila
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 60 kali

Kanca-kanca, jenengku Kalila Anindita (Lila). Aku lair ing Kediri tanggal 10 Juli 2016.

Lumantar Sing Njlonet aku atur salam dhateng Mbah Wir, Eyang Rus, Mbah Tijah wonten Klaten, Budhe, Pakdhe, saha Om.

Nyuwun pangestu amrih Lila tansah mbangun turut Ibu Indah Kurniasih saha Bapak Adhi Pranoto sing ngasta ing UPT PT Kediri. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…