Lila
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 68 kali

Kanca-kanca, jenengku Kalila Anindita (Lila). Aku lair ing Kediri tanggal 10 Juli 2016.

Lumantar Sing Njlonet aku atur salam dhateng Mbah Wir, Eyang Rus, Mbah Tijah wonten Klaten, Budhe, Pakdhe, saha Om.

Nyuwun pangestu amrih Lila tansah mbangun turut Ibu Indah Kurniasih saha Bapak Adhi Pranoto sing ngasta ing UPT PT Kediri. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!