Lila
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 53 kali

Kanca-kanca, jenengku Kalila Anindita (Lila). Aku lair ing Kediri tanggal 10 Juli 2016.

Lumantar Sing Njlonet aku atur salam dhateng Mbah Wir, Eyang Rus, Mbah Tijah wonten Klaten, Budhe, Pakdhe, saha Om.

Nyuwun pangestu amrih Lila tansah mbangun turut Ibu Indah Kurniasih saha Bapak Adhi Pranoto sing ngasta ing UPT PT Kediri. *

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?