SL 06 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 133 kali

L i s t r i k

Gareng  :      “Tanggaku kae ijazahe mono Sarjana Hukum, nanging ora ngerti hukum lan peraturan.”

Bagong :      “Lha witikna?”

Gareng :      “Dheweke kuwi ora gelem mbayar listrik lan ledheng, saben sasine.”

Bagong :      “Apa ora diputus alirane?”

Gareng :      “Ya ora, wong lih mbayar kongkonan bature, kok.”

Bagong :      ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

B a k u l

Gareng  :      “Paling seneng adol dhawet. Ngelak langsung seger.”

Bagong :      “Paling seneng adol bakso, ngelih langsung legender.”

Gareng  :      “Paling seneng adol kijing.”

Bagong :      “Lha kok?”

Gareng :      “Mati, langsung njegur.”

(Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!