Aya
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 76 kali

Tepungake, jenengku Utari Mandayaningrum Guno Titisari. Celukanku cukup Aya ngono wae. Aku lair 9 Agustus 2016, dadi saiki umurku lagi 2,5 taun. Aku mapan ing Legundi, Girimulyo, Panggang, Gunung Kidul bareng ibuku Uningtyas lan bapakku Agung Murtono.

Ing kalodhangan iki aku atur sungkem dhumateng simbah, eyang, lan sedulurku kabeh. Saiki aku isih senengane dolanan pasaran lan mlaku-mlaku ngemban golekan. Nyuwun pangestu, mbesuk bisa dadi bocah pinter lan sukses. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!