Aya
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 64 kali

Tepungake, jenengku Utari Mandayaningrum Guno Titisari. Celukanku cukup Aya ngono wae. Aku lair 9 Agustus 2016, dadi saiki umurku lagi 2,5 taun. Aku mapan ing Legundi, Girimulyo, Panggang, Gunung Kidul bareng ibuku Uningtyas lan bapakku Agung Murtono.

Ing kalodhangan iki aku atur sungkem dhumateng simbah, eyang, lan sedulurku kabeh. Saiki aku isih senengane dolanan pasaran lan mlaku-mlaku ngemban golekan. Nyuwun pangestu, mbesuk bisa dadi bocah pinter lan sukses. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…