Aya
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 53 kali

Tepungake, jenengku Utari Mandayaningrum Guno Titisari. Celukanku cukup Aya ngono wae. Aku lair 9 Agustus 2016, dadi saiki umurku lagi 2,5 taun. Aku mapan ing Legundi, Girimulyo, Panggang, Gunung Kidul bareng ibuku Uningtyas lan bapakku Agung Murtono.

Ing kalodhangan iki aku atur sungkem dhumateng simbah, eyang, lan sedulurku kabeh. Saiki aku isih senengane dolanan pasaran lan mlaku-mlaku ngemban golekan. Nyuwun pangestu, mbesuk bisa dadi bocah pinter lan sukses. *

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?