A l u s
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 101 kali

A l u s

Gareng  :      “Dikumbah saben dina, tur ora nate disetrika kok tetep alus. Apa hayo?”

Bagong :      “Andhuk.”

Gareng :      “Salah!”

Bagong :      “BH.”

Gareng :      “Ngawur.”

Bagong :      “Lha apa?”

Gareng :      “Lha bokongmu kuwi.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Lintang

Gareng  :      “Kowe bisa ora, ngetung lintang?”

Bagong :      “Ya ora bisa, kowe bisa apa?”

Gareng :      “Bisa wae, delengen siji, loro, telu, papat, lima. Wis.”

Bagong :      “Lho kok wis?”

Gareng :      “Sing penting rak bisa ngetung, perkara ora rampung dudu urusanku. Bodho temen, ngetung lintang wae ora bisa, kejaba yen ditakoni pira cacahe.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Maskawin

Gareng  :      “Yen wis tekan janjine, kowe arep nyuwun mas-kawin apa karo Mas Gareng, janji aja njaluk mas-masan.”

Cangik :      “Aaapa, ya?”

Gareng :      “Matura sak kersamu, pun kakang sendika dhawuh.”

Cangik :      “Aku njaluk maskawin kertas rong lembar.”

Gareng :      “Kertas? Entheng temen. Kertas apa?”

Cangik :      “Kertas sertifikat sing isine balik nama omah sak pekarangane lan tegal sak sawahe atas nama aku.”

Gareng :      “Matik aku...!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

E d a n

Gareng  :      “Edan tenan, anakmu sing stres kae mbalangi omahku nganggo watu.”

Bagong :      “Kuwi tegese wis mari!”

Gareng :      “Lho kok!”

Bagong :      “Yen isih edan, kudune mbalangi watu nganggo omahmu.”

Gareng  :      “Edan kabeh yen ngono, sak bapakne.

(Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?