A l u s
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 150 kali

A l u s

Gareng  :      “Dikumbah saben dina, tur ora nate disetrika kok tetep alus. Apa hayo?”

Bagong :      “Andhuk.”

Gareng :      “Salah!”

Bagong :      “BH.”

Gareng :      “Ngawur.”

Bagong :      “Lha apa?”

Gareng :      “Lha bokongmu kuwi.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Lintang

Gareng  :      “Kowe bisa ora, ngetung lintang?”

Bagong :      “Ya ora bisa, kowe bisa apa?”

Gareng :      “Bisa wae, delengen siji, loro, telu, papat, lima. Wis.”

Bagong :      “Lho kok wis?”

Gareng :      “Sing penting rak bisa ngetung, perkara ora rampung dudu urusanku. Bodho temen, ngetung lintang wae ora bisa, kejaba yen ditakoni pira cacahe.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Maskawin

Gareng  :      “Yen wis tekan janjine, kowe arep nyuwun mas-kawin apa karo Mas Gareng, janji aja njaluk mas-masan.”

Cangik :      “Aaapa, ya?”

Gareng :      “Matura sak kersamu, pun kakang sendika dhawuh.”

Cangik :      “Aku njaluk maskawin kertas rong lembar.”

Gareng :      “Kertas? Entheng temen. Kertas apa?”

Cangik :      “Kertas sertifikat sing isine balik nama omah sak pekarangane lan tegal sak sawahe atas nama aku.”

Gareng :      “Matik aku...!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

E d a n

Gareng  :      “Edan tenan, anakmu sing stres kae mbalangi omahku nganggo watu.”

Bagong :      “Kuwi tegese wis mari!”

Gareng :      “Lho kok!”

Bagong :      “Yen isih edan, kudune mbalangi watu nganggo omahmu.”

Gareng  :      “Edan kabeh yen ngono, sak bapakne.

(Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!