Force India Kuwatir Kekuwatan McLaren lan Renault
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Olahraga - Dibaca: 61 kali

Bos Force India, Bob Fernley, yakin yen McLaren lan Renault bakal dadi kekuwatan gedhe kang kudu dipetung jroning kompetisi Formula One (F1) musim 2018 iki. Sebabe, kekarone tim mau wis ngembangake mesine amrih tampil luwih kompetitif ing musim iki.

Merga saka anane tingkat kinerja lan konsentrasi kang luar biasa, tim kang ndu­we­ni basis ing Silverstone ksb wis ngram­pungake kompetisi kanthi asil kang marem­ake sasuwene kompetisi musim 2017 ke­pungkur. Kasuksesan Force India uga dudu mung kedadeyan ing musim 2017 wae, nanging ing musim 2016 tim duweke Vijay Mallya iki uga sukses methik asil kang maremake.

Senajan mangkono, Fernley nandhesake yen tim-e ora oleh marem lan terus waspada marang anane saingan sengit ing F1 musim 2018. Iki ora liya merga kekarone pesainge mau bakal nenikmati anggaran luwih gedhe lan potensi kanggo ningkatake tingkat kinerjane.

“Kawigaten marang Renault lan McLaren katon migu­nani banget. Dadi pesthekna kita fokus ing musim dingin. Renault lan McLaren mujudake ancaman kang signifikan lan perlu dianggep serius,” ujare Fernley, kaya kang diwar­takake F1i.

Force India wis nuduhake kemampuan luar biasa kanggo manfaatake saperangan anggaran cilike ing grid. Kanthi anggaran gedhene 90 yuta pounds utawa Rp 1,6 triliun, Force India sukses ngungguli McLaren kang ngetokake dhuwit gedhene 185 yuta pounds utawa Rp 3,4 triliun lan Renault 150 yuta pounds (Rp 2,7 triliun).

“Iki bakal tansah angel saingan kanthi anggaran kang luwih gedhe. Nanging, ngomongake yen kita wis nindakake suwene rong taun terus-terusan nganti ora ana alasan geneya kita ora bisa nindakake kanggo kang katelune” tandhese.

 

Sergey Sirotkin Kasil Ngrebut Kursi ing F1 2018

Sauntara kuwi, lengkap wis line-up pembalap kang bakal kompetisi ing Formula1 2018. Sergey Sirotkin dadi pembalap pungkasan kang mlebu line-up sarampunge oleh kursi ing tim Williams.

Sirotkin, kang sadurunge mujudake pembalap tes Renault iki sukses ngyakinake Williams lumantar kiprahe ing tes ban Pirelli ing Abu Dhabi sasi Nopember kepungkur. Pembalap Rusia umur 22 taun iki abanjure bakal dadi partner-e Lance Stroll ing Williams ing musim 2018 iki.

Sawise Felipe Massa pensiun, Williams pancen nimang-nimang sawenehing jeneng kanggo gantine Massa. Saliyane Sirotkin, ana uga Robert Kubica, pembalap Polandia kang biyen uga tau mbela Renault.

Mung emane, Kubica kalah cepet saka Sirotkin nalika tes ing Abu Dhabi mau. Senajan mangkono, Kubica tetep oleh panggonan ing Williams yakuwi minangka pembalap cadhangan.

“Filosofi Williams yakuwi tansah mromosekake lan ngem­bangake talenta mudha lan Sergey cocok karo semangat iku. Lance duwe musim balapan kang mecahake rekor, lan kanthi pengalaman suwene setaun, dheweke bakal siap ngebut ing 2018,” ujare deputi prinsipal tim Williams, Claire Williams.

Kanthi dipilihe Sirotkin minangka pembalap Williams, mula line-up pembalap F1 kanggo musim 2018 iki wis pepak. Kaya ing ngisor iki daftar pepake:

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?