AIRA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 82 kali

Bocah ayu iki jenengé :  AIRA ARISTAWIDYA KIRANI BRAWIAJI (AIRA),

lair ing Ponorogo, 30 September 2011, putrané Bp. ADEN INDHARTA BRAWIAJI sarta Ibu ESTY ROSIDA  sing pidalem ing Désa Kupuk Rt 02 Rw 02, Kupuk Kec. Bungkal, Kab Ponorogo.

Mbak AIRA atur sungkem kagem Éyang Yut Kakung Putri Slamet Fatoni W. ing Payaman Magelang, Mbahyut Much sarta Mbahyut Pur ing Banyu Urip Surabaya, Éyang Bapak lan Éyang Ibu ing Godean Yogya, Mbah Kung sarta Mbah Uti ing Kupuk, Ponorogo, sata para sepuh kula sedaya ingkang mboten sinebut asmanipun ing dalemipun sowang-sowang.

Mbak AIRA nyuwun tambahing donga pangèstu, mugi tansah nampi berkahing Allah SWT, ing tembé dados tiyang sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh, sukses lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!