AIRA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 60 kali

Bocah ayu iki jenengé :  AIRA ARISTAWIDYA KIRANI BRAWIAJI (AIRA),

lair ing Ponorogo, 30 September 2011, putrané Bp. ADEN INDHARTA BRAWIAJI sarta Ibu ESTY ROSIDA  sing pidalem ing Désa Kupuk Rt 02 Rw 02, Kupuk Kec. Bungkal, Kab Ponorogo.

Mbak AIRA atur sungkem kagem Éyang Yut Kakung Putri Slamet Fatoni W. ing Payaman Magelang, Mbahyut Much sarta Mbahyut Pur ing Banyu Urip Surabaya, Éyang Bapak lan Éyang Ibu ing Godean Yogya, Mbah Kung sarta Mbah Uti ing Kupuk, Ponorogo, sata para sepuh kula sedaya ingkang mboten sinebut asmanipun ing dalemipun sowang-sowang.

Mbak AIRA nyuwun tambahing donga pangèstu, mugi tansah nampi berkahing Allah SWT, ing tembé dados tiyang sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh, sukses lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?