AIRA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 72 kali

Bocah ayu iki jenengé :  AIRA ARISTAWIDYA KIRANI BRAWIAJI (AIRA),

lair ing Ponorogo, 30 September 2011, putrané Bp. ADEN INDHARTA BRAWIAJI sarta Ibu ESTY ROSIDA  sing pidalem ing Désa Kupuk Rt 02 Rw 02, Kupuk Kec. Bungkal, Kab Ponorogo.

Mbak AIRA atur sungkem kagem Éyang Yut Kakung Putri Slamet Fatoni W. ing Payaman Magelang, Mbahyut Much sarta Mbahyut Pur ing Banyu Urip Surabaya, Éyang Bapak lan Éyang Ibu ing Godean Yogya, Mbah Kung sarta Mbah Uti ing Kupuk, Ponorogo, sata para sepuh kula sedaya ingkang mboten sinebut asmanipun ing dalemipun sowang-sowang.

Mbak AIRA nyuwun tambahing donga pangèstu, mugi tansah nampi berkahing Allah SWT, ing tembé dados tiyang sholihah, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh, sukses lan migunani tumrap sedayanipun. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…