SL 04 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 190 kali

S e w u

Gareng :      “Kewan sikile sewu, kuwi kewan apa?”

Bagong :      “Klabang, luluh utawa kaki seribu.”

Gareng :      “Cocog, saiki genti kowe!”

Bagong :      “Kewan sing matane sewu, apa hayo?”

Gareng :      “Apa kuwi?”

Bagong :      “Teri sekilo diwadhahi plastik, matane kilang-kilong. Ya ora?”

Gareng  :      (Mak clili lunga kleser, kaya Ucup bin Sanusi)

(Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Woh-wohan

Gareng  :      “Sebutna arane woh-wohan sing dipungkasi nganggo aksara  “K” cacahe punjul saka sepuluh.”

Bagong : “Siji salak, loro gowok, telu jeruk, papat... apa ya?”

Gareng : “Gedhang bosok, pelem bosok, tomat satenggok bosok-bosok. Punjul ta saka sepuluh?”

Bagong : “Sing waras ngalah.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Calon Bojo

Gareng :      “Apa ora kleru, kowe kuwi wis kepala lima kok arep rabi prawan bocah umur 17 taun?”

Bagong :      “Kuwi sing bener.”

Gareng :      “Lho kok bisa?”

Bagong :      “Sing kleru kuwi yen ana jaka umur 17 taun rabi randha umur 70 taun.”

Gareng :      “Bener kowe timbang wong gendheng.”

Bagong :      “Ngono wae nesu...!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

A S L I

Gareng :      “Kowe ora kepengin AFI utawa Indonesia Idol ing TV?”

Bagong :      “Ora.”

Gareng :      “Lho kok, swaramu apik lo?”

Bagong :      “Aku arep ngenteni kontes ASLI, sing diselenggarakake dening redaksi Cendrawasih.”

Gareng :      “ASLI apa kuwi?”

Bagong :      “Akademi Sing Lucu Indonesia.”

Gareng            :           Mathuk! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!