SL 04 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 172 kali

S e w u

Gareng :      “Kewan sikile sewu, kuwi kewan apa?”

Bagong :      “Klabang, luluh utawa kaki seribu.”

Gareng :      “Cocog, saiki genti kowe!”

Bagong :      “Kewan sing matane sewu, apa hayo?”

Gareng :      “Apa kuwi?”

Bagong :      “Teri sekilo diwadhahi plastik, matane kilang-kilong. Ya ora?”

Gareng  :      (Mak clili lunga kleser, kaya Ucup bin Sanusi)

(Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Woh-wohan

Gareng  :      “Sebutna arane woh-wohan sing dipungkasi nganggo aksara  “K” cacahe punjul saka sepuluh.”

Bagong : “Siji salak, loro gowok, telu jeruk, papat... apa ya?”

Gareng : “Gedhang bosok, pelem bosok, tomat satenggok bosok-bosok. Punjul ta saka sepuluh?”

Bagong : “Sing waras ngalah.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Calon Bojo

Gareng :      “Apa ora kleru, kowe kuwi wis kepala lima kok arep rabi prawan bocah umur 17 taun?”

Bagong :      “Kuwi sing bener.”

Gareng :      “Lho kok bisa?”

Bagong :      “Sing kleru kuwi yen ana jaka umur 17 taun rabi randha umur 70 taun.”

Gareng :      “Bener kowe timbang wong gendheng.”

Bagong :      “Ngono wae nesu...!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

A S L I

Gareng :      “Kowe ora kepengin AFI utawa Indonesia Idol ing TV?”

Bagong :      “Ora.”

Gareng :      “Lho kok, swaramu apik lo?”

Bagong :      “Aku arep ngenteni kontes ASLI, sing diselenggarakake dening redaksi Cendrawasih.”

Gareng :      “ASLI apa kuwi?”

Bagong :      “Akademi Sing Lucu Indonesia.”

Gareng            :           Mathuk! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…