Clip Stack Clipboard Manager, Copy Paste ing Android dadi Saya Gampang
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 211 kali

Aktifitas copy lan paste mesthi wis biasa digunak-ake jroning aktiĀ­-fitas sedina-dina. Semono uga jroning migunak-ake smartphone Android mesthi kanca-kanca nindakake kegiatan salin lan tempel kanggo nggam-pangake bab kuwi. Copy lan Paste biasane bisa arupa ukara-ukara saka messenger engga link situs-situs tinamtu. Nanging ing android clipboard mung nyimpen sepisan wae ukara/kalimat kang bakal disalin mau.

Mula mesthi bakal repot yen banjur pengin maste ukara/kalimat sing sadurunge. Apamaneh upamane ukara/kalimat mau sering digunakake. Luwih-luwih kanggone kanca-kanca kang biasa bisnis, mesthine wis biasa yen kerep paste nomer rekeninge menyang calon pembeli. Nah, amrih ora repot golek cathetan uka-ra/kalimat ksb, kanca-kanca bisa nyoba aplikasi Clip Stack Clipboard Manager iki. 




Jroning aplikasi Clip stack, clipboard bisa lu-wih saka siji. Sing nye-nengake, kanca-kanca bisa nandhani (aweh tandha) minangka ukara/kalimat favorit. Saengga anggone maste luwih gampang lan cepet. Kaunggulane aplikasi iki gratis lan ora ana iklane. Ditambah maneh klawan penampilane wis ngusung antar muka Material Design.




Amrih bisa migunakake aplikasi iki kanca-kanca bisa ngunduh Clip Stack Clipboard Manager ing kene https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catchingnow.tinyclip boardmanager.  Banjur aktifke services-e. Aplikasi iki bisa digunakake kanggo Android 4.0 mendhuwur lan ukurane mung 1.4 MB.

Kanggo nyalin ukara/kalimat kang dicopy, kanca-kanca bisa menyang notifiaction bar. Ing kono ana history lan clipboard favorit. Kanca-kanva uga bisa nambahake teks kanthi manual.

Jroning pengaturan Clip Stack Clipboard Manager ana floating bubble. Yen diaktifake bakal muncul tombol Clip Stack ing sakupenge aplikasi, saengga luwih gampang ngakses-e.

Wasana nyumanggakake (d)***

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan