Clip Stack Clipboard Manager, Copy Paste ing Android dadi Saya Gampang
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 7 kali

Aktifitas copy lan paste mesthi wis biasa digunak-ake jroning akti­-fitas sedina-dina. Semono uga jroning migunak-ake smartphone Android mesthi kanca-kanca nindakake kegiatan salin lan tempel kanggo nggam-pangake bab kuwi. Copy lan Paste biasane bisa arupa ukara-ukara saka messenger engga link situs-situs tinamtu. Nanging ing android clipboard mung nyimpen sepisan wae ukara/kalimat kang bakal disalin mau.

Mula mesthi bakal repot yen banjur pengin maste ukara/kalimat sing sadurunge. Apamaneh upamane ukara/kalimat mau sering digunakake. Luwih-luwih kanggone kanca-kanca kang biasa bisnis, mesthine wis biasa yen kerep paste nomer rekeninge menyang calon pembeli. Nah, amrih ora repot golek cathetan uka-ra/kalimat ksb, kanca-kanca bisa nyoba aplikasi Clip Stack Clipboard Manager iki. 




Jroning aplikasi Clip stack, clipboard bisa lu-wih saka siji. Sing nye-nengake, kanca-kanca bisa nandhani (aweh tandha) minangka ukara/kalimat favorit. Saengga anggone maste luwih gampang lan cepet. Kaunggulane aplikasi iki gratis lan ora ana iklane. Ditambah maneh klawan penampilane wis ngusung antar muka Material Design.




Amrih bisa migunakake aplikasi iki kanca-kanca bisa ngunduh Clip Stack Clipboard Manager ing kene https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catchingnow.tinyclip boardmanager.  Banjur aktifke services-e. Aplikasi iki bisa digunakake kanggo Android 4.0 mendhuwur lan ukurane mung 1.4 MB.

Kanggo nyalin ukara/kalimat kang dicopy, kanca-kanca bisa menyang notifiaction bar. Ing kono ana history lan clipboard favorit. Kanca-kanva uga bisa nambahake teks kanthi manual.

Jroning pengaturan Clip Stack Clipboard Manager ana floating bubble. Yen diaktifake bakal muncul tombol Clip Stack ing sakupenge aplikasi, saengga luwih gampang ngakses-e.

Wasana nyumanggakake (d)***

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa ngajeni, mula aja tau ngina.

Klik

KENYA MAIN TONG SETAN

Pemain tong setan biyasane wong lanang, nanging ing kene sing main sawijining wanita yakuwi kang jenenge Karmila Purba. Kenya umur 18 taun asal Pematang Siantar, Sumatra Utara iki cukup kondhang ora mung ing Indonesia, nanging uga ing donya. Iki gara-garane merga aksine diliput dening media asing yakuwi Guardian lan Metro. (d/ist)***

Pethilan

Presiden mundhut motor Royal Enfield Bullet 350 cc

Dadi kelingan esemka…

Tata kelola anggaran olahraga ala

Sabandhing lurus karo prestasine

Kabeh calon kepala daerah nyerahake LHKPN

Perkara datane bener apa ora uru­san mburi