Clip Stack Clipboard Manager, Copy Paste ing Android dadi Saya Gampang
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 104 kali

Aktifitas copy lan paste mesthi wis biasa digunak-ake jroning aktiĀ­-fitas sedina-dina. Semono uga jroning migunak-ake smartphone Android mesthi kanca-kanca nindakake kegiatan salin lan tempel kanggo nggam-pangake bab kuwi. Copy lan Paste biasane bisa arupa ukara-ukara saka messenger engga link situs-situs tinamtu. Nanging ing android clipboard mung nyimpen sepisan wae ukara/kalimat kang bakal disalin mau.

Mula mesthi bakal repot yen banjur pengin maste ukara/kalimat sing sadurunge. Apamaneh upamane ukara/kalimat mau sering digunakake. Luwih-luwih kanggone kanca-kanca kang biasa bisnis, mesthine wis biasa yen kerep paste nomer rekeninge menyang calon pembeli. Nah, amrih ora repot golek cathetan uka-ra/kalimat ksb, kanca-kanca bisa nyoba aplikasi Clip Stack Clipboard Manager iki. 




Jroning aplikasi Clip stack, clipboard bisa lu-wih saka siji. Sing nye-nengake, kanca-kanca bisa nandhani (aweh tandha) minangka ukara/kalimat favorit. Saengga anggone maste luwih gampang lan cepet. Kaunggulane aplikasi iki gratis lan ora ana iklane. Ditambah maneh klawan penampilane wis ngusung antar muka Material Design.




Amrih bisa migunakake aplikasi iki kanca-kanca bisa ngunduh Clip Stack Clipboard Manager ing kene https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catchingnow.tinyclip boardmanager.  Banjur aktifke services-e. Aplikasi iki bisa digunakake kanggo Android 4.0 mendhuwur lan ukurane mung 1.4 MB.

Kanggo nyalin ukara/kalimat kang dicopy, kanca-kanca bisa menyang notifiaction bar. Ing kono ana history lan clipboard favorit. Kanca-kanva uga bisa nambahake teks kanthi manual.

Jroning pengaturan Clip Stack Clipboard Manager ana floating bubble. Yen diaktifake bakal muncul tombol Clip Stack ing sakupenge aplikasi, saengga luwih gampang ngakses-e.

Wasana nyumanggakake (d)***

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!