LSW 03 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Layang Saka Warga - Dibaca: 191 kali

Pananggalan

Ibu Aluysia DJ Budiwati (Ibu Sudarso)

SMAN Gambiran Jl. Sriwijaya 11 Wringinagung

Gambiran Banyuwangi

 

Séda 14 –Pebruari 2014

Pendhak II  :     Selasa Pon 23 Januari 2014

1000 dina    :     Jum’at Pon 9 Nopember 2018

 

Red.

 

KATUR SDL REDHAKSI

I. Kula pelanggan PS nembe setahunan. Sakjane rumiyin taun 1970-an sampun sok maca, ngampil tangga. Badhe matur :

1. Yen rumiyin crita sambung terbitan berikutipun mesthi wonten ringkesan crita sadurunge. Nanging sapunika kok mboten. Dospundi nggih ?

2. PS No 2/ 2018 badhe matur bab kaca 11 ingkang judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul”. Isinipujn kok gunung Kelud dhaerah Kediri. Ingkang leres mesthinipun rak gunung Kelud.

Sedijono  —  Surabaya

 

II. Kula pelanggan PS. Kula bingung, PS 13 Januari 2018. Ing sampul ngajeng kaserat “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Lajeng kula padosi, kepanggih ing kaca 11, nanging kok judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul” . Menapa menika sampun leres ? Nuwun.

Agus Yuanto Jl. Mayjend Panjaitan 54  Malang

 

Keterangan redhaksi :

· Bab ringkesan crita sambung sadurunge, kita gatekake.

· Ana kesalahan teknis. Sing bener judhule : “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Redhaksi nyuwun pangaksama. Keterangan iki mesisan minangka Ralat.

Redhaksi.

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ma­ngerteni anane watu cilik ing da­lan kang kira-kira ngganggu wong liya, mula singkir­na… Sapa ngerti iku dadi sebab di­gangsarake da­lan­­mu nuju su­warga.

Klik

JEBAKAN PIKIRAN

Atusan wedhus kanthi tertib metu saka kandhange (ranch) ngliwati regol gerbang, mangka ing kandhange mau ora ana pager kang matesi lakune. Ujare ngakeh, iki sing diarani ‘jebakan pikiran’. (d/ist)***

Pethilan

Jokowi karo keluarga ing kebun raya Bogor

Rukun agawe santosa crah agawe bu­brah.

Dibutuhake panggung interaksi kang toleran

Panggung kampanye malah ana in­toleran.

Korupsi mbegal karaharjane rakyat

Metu pakunjaran wae koruptor isih raharja.