LSW 03 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Layang Saka Warga - Dibaca: 170 kali

Pananggalan

Ibu Aluysia DJ Budiwati (Ibu Sudarso)

SMAN Gambiran Jl. Sriwijaya 11 Wringinagung

Gambiran Banyuwangi

 

Séda 14 –Pebruari 2014

Pendhak II  :     Selasa Pon 23 Januari 2014

1000 dina    :     Jum’at Pon 9 Nopember 2018

 

Red.

 

KATUR SDL REDHAKSI

I. Kula pelanggan PS nembe setahunan. Sakjane rumiyin taun 1970-an sampun sok maca, ngampil tangga. Badhe matur :

1. Yen rumiyin crita sambung terbitan berikutipun mesthi wonten ringkesan crita sadurunge. Nanging sapunika kok mboten. Dospundi nggih ?

2. PS No 2/ 2018 badhe matur bab kaca 11 ingkang judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul”. Isinipujn kok gunung Kelud dhaerah Kediri. Ingkang leres mesthinipun rak gunung Kelud.

Sedijono  —  Surabaya

 

II. Kula pelanggan PS. Kula bingung, PS 13 Januari 2018. Ing sampul ngajeng kaserat “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Lajeng kula padosi, kepanggih ing kaca 11, nanging kok judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul” . Menapa menika sampun leres ? Nuwun.

Agus Yuanto Jl. Mayjend Panjaitan 54  Malang

 

Keterangan redhaksi :

· Bab ringkesan crita sambung sadurunge, kita gatekake.

· Ana kesalahan teknis. Sing bener judhule : “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Redhaksi nyuwun pangaksama. Keterangan iki mesisan minangka Ralat.

Redhaksi.

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan