LSW 03 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Layang Saka Warga - Dibaca: 20 kali

Pananggalan

Ibu Aluysia DJ Budiwati (Ibu Sudarso)

SMAN Gambiran Jl. Sriwijaya 11 Wringinagung

Gambiran Banyuwangi

 

Séda 14 –Pebruari 2014

Pendhak II  :     Selasa Pon 23 Januari 2014

1000 dina    :     Jum’at Pon 9 Nopember 2018

 

Red.

 

KATUR SDL REDHAKSI

I. Kula pelanggan PS nembe setahunan. Sakjane rumiyin taun 1970-an sampun sok maca, ngampil tangga. Badhe matur :

1. Yen rumiyin crita sambung terbitan berikutipun mesthi wonten ringkesan crita sadurunge. Nanging sapunika kok mboten. Dospundi nggih ?

2. PS No 2/ 2018 badhe matur bab kaca 11 ingkang judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul”. Isinipujn kok gunung Kelud dhaerah Kediri. Ingkang leres mesthinipun rak gunung Kelud.

Sedijono  —  Surabaya

 

II. Kula pelanggan PS. Kula bingung, PS 13 Januari 2018. Ing sampul ngajeng kaserat “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Lajeng kula padosi, kepanggih ing kaca 11, nanging kok judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul” . Menapa menika sampun leres ? Nuwun.

Agus Yuanto Jl. Mayjend Panjaitan 54  Malang

 

Keterangan redhaksi :

· Bab ringkesan crita sambung sadurunge, kita gatekake.

· Ana kesalahan teknis. Sing bener judhule : “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Redhaksi nyuwun pangaksama. Keterangan iki mesisan minangka Ralat.

Redhaksi.

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa ngajeni, mula aja tau ngina.

Klik

KENYA MAIN TONG SETAN

Pemain tong setan biyasane wong lanang, nanging ing kene sing main sawijining wanita yakuwi kang jenenge Karmila Purba. Kenya umur 18 taun asal Pematang Siantar, Sumatra Utara iki cukup kondhang ora mung ing Indonesia, nanging uga ing donya. Iki gara-garane merga aksine diliput dening media asing yakuwi Guardian lan Metro. (d/ist)***

Pethilan

Presiden mundhut motor Royal Enfield Bullet 350 cc

Dadi kelingan esemka…

Tata kelola anggaran olahraga ala

Sabandhing lurus karo prestasine

Kabeh calon kepala daerah nyerahake LHKPN

Perkara datane bener apa ora uru­san mburi