LSW 03 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Layang Saka Warga - Dibaca: 178 kali

Pananggalan

Ibu Aluysia DJ Budiwati (Ibu Sudarso)

SMAN Gambiran Jl. Sriwijaya 11 Wringinagung

Gambiran Banyuwangi

 

Séda 14 –Pebruari 2014

Pendhak II  :     Selasa Pon 23 Januari 2014

1000 dina    :     Jum’at Pon 9 Nopember 2018

 

Red.

 

KATUR SDL REDHAKSI

I. Kula pelanggan PS nembe setahunan. Sakjane rumiyin taun 1970-an sampun sok maca, ngampil tangga. Badhe matur :

1. Yen rumiyin crita sambung terbitan berikutipun mesthi wonten ringkesan crita sadurunge. Nanging sapunika kok mboten. Dospundi nggih ?

2. PS No 2/ 2018 badhe matur bab kaca 11 ingkang judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul”. Isinipujn kok gunung Kelud dhaerah Kediri. Ingkang leres mesthinipun rak gunung Kelud.

Sedijono  —  Surabaya

 

II. Kula pelanggan PS. Kula bingung, PS 13 Januari 2018. Ing sampul ngajeng kaserat “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Lajeng kula padosi, kepanggih ing kaca 11, nanging kok judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul” . Menapa menika sampun leres ? Nuwun.

Agus Yuanto Jl. Mayjend Panjaitan 54  Malang

 

Keterangan redhaksi :

· Bab ringkesan crita sambung sadurunge, kita gatekake.

· Ana kesalahan teknis. Sing bener judhule : “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Redhaksi nyuwun pangaksama. Keterangan iki mesisan minangka Ralat.

Redhaksi.

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Urip iki cekak banget yen mung trima diisi karo rasa gela lan benci.

Klik

TRADHISI KAUL LAN ABDA’U ING MALUKU TENGAH

Iki sawijining tradhisi mbeleh wedhus ngarepake Idul Qurban. Ditindakake kaping pindho, yakuwi sing umum sawise shalat idul adha, lan ana maneh sing khusus. Sing khusus kanthi mbeleh wedhus 3. Sadurunge dibeleh, tetelune wedhus iki digendhong jarit dening tetuwane adat lan diarak keliling sinambi sholawatan nuju pelataran masjid Negeri Tulehu sawise Ashar. Tujuane ritual iki kanggo tolak balak lan nyenyuwun panga-yomane Gusti Allah kanggo masyarakat Tulehu. (d/ist)

Pethilan

Polri wiwit ngrasakake anane konflik pemilu

Digulung wae pak

Pasangan capres-cawapres setuju pemilu dhame

Pendhukunge sing dikon gontok-gon­tokan

Capres-cawapres nyiapake tim sukses

Sukarelawan, nanging ana pamrih