LSW 03 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Layang Saka Warga - Dibaca: 87 kali

Pananggalan

Ibu Aluysia DJ Budiwati (Ibu Sudarso)

SMAN Gambiran Jl. Sriwijaya 11 Wringinagung

Gambiran Banyuwangi

 

Séda 14 –Pebruari 2014

Pendhak II  :     Selasa Pon 23 Januari 2014

1000 dina    :     Jum’at Pon 9 Nopember 2018

 

Red.

 

KATUR SDL REDHAKSI

I. Kula pelanggan PS nembe setahunan. Sakjane rumiyin taun 1970-an sampun sok maca, ngampil tangga. Badhe matur :

1. Yen rumiyin crita sambung terbitan berikutipun mesthi wonten ringkesan crita sadurunge. Nanging sapunika kok mboten. Dospundi nggih ?

2. PS No 2/ 2018 badhe matur bab kaca 11 ingkang judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul”. Isinipujn kok gunung Kelud dhaerah Kediri. Ingkang leres mesthinipun rak gunung Kelud.

Sedijono  —  Surabaya

 

II. Kula pelanggan PS. Kula bingung, PS 13 Januari 2018. Ing sampul ngajeng kaserat “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Lajeng kula padosi, kepanggih ing kaca 11, nanging kok judhulipun “Larung Sesaji Gunung Kidul” . Menapa menika sampun leres ? Nuwun.

Agus Yuanto Jl. Mayjend Panjaitan 54  Malang

 

Keterangan redhaksi :

· Bab ringkesan crita sambung sadurunge, kita gatekake.

· Ana kesalahan teknis. Sing bener judhule : “Larung Sesaji Gunung Kelud”. Redhaksi nyuwun pangaksama. Keterangan iki mesisan minangka Ralat.

Redhaksi.

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!