RAFAA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 63 kali

Jenengku : MAHFUDS  HAZIM  RAFAA  EL  FAHMI  (RAFAA), lair ing Sukoharjo, 2 April 2011, omahku ing Baki Sukoharjo. Rafaa kelas IC ing SD Al-Islam 2 Jamsaren Surakarta.

Bapakku asmané NIZAM ELY FAHMI, déné Ibuku DIAN AJENG LAKSITARESMI. Adhiku siji, jenengé Zulfan Kamila Dianiza.

Mas RAFAA atur sungkem kagem : Mbah Ti lan Bunda Ida, Kakung Uti ing Kener, Semarang, Pakdhé Hafidz, Budhé Etiek, Kak Dzaky, Kak Akmal, Kak Tsaqif ing Jogja, Oom Lala, Tante Rini, Dhik Salma ing Jogja, Oom Katon ing Jakarta, Tante Jatu ing Pangkal Pinang.

Mas Rafaa nyuwun pandonga, mugi-mugi dados laré sholeh, cerdhas, bisa hafidz Al Qur’an. Aamiin YRA. *

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?