RAFAA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 83 kali

Jenengku : MAHFUDS  HAZIM  RAFAA  EL  FAHMI  (RAFAA), lair ing Sukoharjo, 2 April 2011, omahku ing Baki Sukoharjo. Rafaa kelas IC ing SD Al-Islam 2 Jamsaren Surakarta.

Bapakku asmané NIZAM ELY FAHMI, déné Ibuku DIAN AJENG LAKSITARESMI. Adhiku siji, jenengé Zulfan Kamila Dianiza.

Mas RAFAA atur sungkem kagem : Mbah Ti lan Bunda Ida, Kakung Uti ing Kener, Semarang, Pakdhé Hafidz, Budhé Etiek, Kak Dzaky, Kak Akmal, Kak Tsaqif ing Jogja, Oom Lala, Tante Rini, Dhik Salma ing Jogja, Oom Katon ing Jakarta, Tante Jatu ing Pangkal Pinang.

Mas Rafaa nyuwun pandonga, mugi-mugi dados laré sholeh, cerdhas, bisa hafidz Al Qur’an. Aamiin YRA. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!