RAFAA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 73 kali

Jenengku : MAHFUDS  HAZIM  RAFAA  EL  FAHMI  (RAFAA), lair ing Sukoharjo, 2 April 2011, omahku ing Baki Sukoharjo. Rafaa kelas IC ing SD Al-Islam 2 Jamsaren Surakarta.

Bapakku asmané NIZAM ELY FAHMI, déné Ibuku DIAN AJENG LAKSITARESMI. Adhiku siji, jenengé Zulfan Kamila Dianiza.

Mas RAFAA atur sungkem kagem : Mbah Ti lan Bunda Ida, Kakung Uti ing Kener, Semarang, Pakdhé Hafidz, Budhé Etiek, Kak Dzaky, Kak Akmal, Kak Tsaqif ing Jogja, Oom Lala, Tante Rini, Dhik Salma ing Jogja, Oom Katon ing Jakarta, Tante Jatu ing Pangkal Pinang.

Mas Rafaa nyuwun pandonga, mugi-mugi dados laré sholeh, cerdhas, bisa hafidz Al Qur’an. Aamiin YRA. *

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…