SL 02 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 105 kali

Sopir Juragan

Juragan        :        “Pir, aku ki gumun.”

Sopir :        “Gumun dos pundi juragan?”

Juragan        :        “Aku ki rak wis vasektomi, tegese wis ora bakal duwe anak. Lha kok bojoku meteng. Aneh ta?”

Sopir :        “Nggih mboten aneh.”

Juragan        :        “Lha kok?”

Sopir :        “Lha kula rak dereng divasektomi.”

Juragan :      ???!!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)



Calon Bojo

Gareng  :      “Cangik, ala-ala senajan ora duwe apa-apa tur pengangguran, nanging ijazahku Sarjana Hukum, lho!”

Cangik :      “Emoh yen ala-ala. Sing dak senengi senajan lulusan SD ora papa. Waton bagus aja ala-ala. Syukur sugih, gemati tur wis nyambut gawe.”

Gareng  :      (Mak clili lunga kleser, kaya Ucup bin Sanusi)

(Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Maling

Gareng  :      “Upama kowe dadi maling, sing kok wedeni polisi, tentara, apa hansip.”

Bagong :      “Hansip.”

Gareng :      “Lho kok?”

Bagong :      “Sebab yen nembak sikil bisa kena sirah.”

Gareng            :           ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?