SL 02 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 159 kali

Sopir Juragan

Juragan        :        “Pir, aku ki gumun.”

Sopir :        “Gumun dos pundi juragan?”

Juragan        :        “Aku ki rak wis vasektomi, tegese wis ora bakal duwe anak. Lha kok bojoku meteng. Aneh ta?”

Sopir :        “Nggih mboten aneh.”

Juragan        :        “Lha kok?”

Sopir :        “Lha kula rak dereng divasektomi.”

Juragan :      ???!!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)



Calon Bojo

Gareng  :      “Cangik, ala-ala senajan ora duwe apa-apa tur pengangguran, nanging ijazahku Sarjana Hukum, lho!”

Cangik :      “Emoh yen ala-ala. Sing dak senengi senajan lulusan SD ora papa. Waton bagus aja ala-ala. Syukur sugih, gemati tur wis nyambut gawe.”

Gareng  :      (Mak clili lunga kleser, kaya Ucup bin Sanusi)

(Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Maling

Gareng  :      “Upama kowe dadi maling, sing kok wedeni polisi, tentara, apa hansip.”

Bagong :      “Hansip.”

Gareng :      “Lho kok?”

Bagong :      “Sebab yen nembak sikil bisa kena sirah.”

Gareng            :           ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!