Geneya Google Inbox Luwih Apik katimbang Gmail? (candhake minggu kepungkur)
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 192 kali

6.       Nentokake pengelompokan kang tampil ing Inbox

Merga ora kabeh pengelompokan email iku penting, kita bisa ngatur yen perlu ndeleng wae sawayah-wayah. Upamane saben jam 7 esuk utawa seminggu pisan ing dina senin jam 7 sore. Kanthi ngatur pengelompokan iki kita uga luwih gampang nyortir sakabehane sekaligus.

 

7.       Nyimpen Link menyang Google Inbox

Ora mung saderma ngelola email, kita uga bisa nggunakake Google Inbox minangka pangeling-eling, apa kuwi acara-acara lan tugas-tugas kita. Malah, kita uga bisa nyimpen link langsung menyang Google Inbox. Carane gampang, upamane mbukak panjebarsemangat.co.id ing browser Chrome. Banjur pilih tombol opsi alias titik telu ing ndhuwur tengen lan pilih share menyang Google Inbox.

 

8.       Respon Cepet Berkat Smart Reply

Fitur Smart Reply iki bakal bisa maca isi email kang mlebu lan menehi telung rekomendasi balesan, bisa ndadekake kita kanthi cepet mbales email, tanpa kudu ngetokake waktu kanggo nulis jawaban singkat lumantar pikiran kita dhewe.

Minangka conto, nalika pengguna oleh pitakonan bab sawijining barang utawa berkas, Smart Reply bakal nuduhake telung kemungkinan balasan kaya “Saya akan mengirimnya kepada Anda”, “Saya harus mencarinya”, lan “Maaf, saya tidak memilikinya”.

 

9.       Nyambung karo Hangouts

Ing Google Inbox versi web, Inbox nyambung langsung karo Hangouts tanpa perlu masang ekstensi maneh. Kanggo bisa migunakake Hangouts ing Google Inbox, cukup pilih ikon Hangouts ing tengen ndhuwur, mula kabeh obrolan dinane iki lan uga kontake bakal muncul ing cendhela pop-up.

 

10. Alat Penelusuran kang Powerful

Google mujudake raja pencarian, lan tujune kita bisa manfaatake pencarian kang pas ing Google Inbox. Kanggo migunakake fungsi pencarian gawan saka Google Inbox, cukup pilih ikon pencarian lan ketik langsung menyang njero kothak pencarian. Google Inbox sabanjure bakal mindai email kita. Fitur pencarian Google mujudake alat kang migunani banget, kanggo golek email tinamtu.

 

Piye saiki miturutmu kanca-kanca, Gmail vs Inbox apa Inbox vs Gmail, luwih apik sing endi? Goo-gle Inbox pancen nawakake cara ngatur email kang beda, mula butuh penyesuaian kanggo maksimalake fitur-fitur kang ana. Nanging, piye yen wis biasa lan nyaman karo Gmail? Ya, kabeh keputusan ing tanganmu, arep nyoba kecanggihan Google Inbox apa marem karo aplikasi Gmail wae? (d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan