ALIF
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 178 kali

Aku siap mempertahankan NKRI lan siap tempur mungsuh Donald Trump yèn nékad mengklaim Yerusalem dadi ibu kota Israel!

Jenengku:  ALIFIANDRA AHZA PRADIPTA  saben dina cukup disebut ALIF. Lair ing Ngayogya-karta tanggal 22 Desember 2013, putrané Bp. NOVAN-TORO sarta Ibu Ari Susiana Wulandari sing pidalem ing Perumahan Sorosutan Yogyakarta

Mas ALIF atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Yangkung Bambang P, Yangti Susilowati ing Purworejo, Mbah Kung Kadis, Mbah UMti Mitun ing Kunir Blitar, Éyang Buyut H. Slamet Fatoni W. sekalihan ing Payaman Magelang sarta para sepuh liyané sing ora tak sebut mbaka siji ing dalemé sowang-sowang.

Mas ALIF nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang solèh, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!!

Mbah yut redaktur mangayubagya sugeng ambal warsa, ya mas ALIF. Muga suksès donya akhirat. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…