ALIF
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 67 kali

Aku siap mempertahankan NKRI lan siap tempur mungsuh Donald Trump yèn nékad mengklaim Yerusalem dadi ibu kota Israel!

Jenengku:  ALIFIANDRA AHZA PRADIPTA  saben dina cukup disebut ALIF. Lair ing Ngayogya-karta tanggal 22 Desember 2013, putrané Bp. NOVAN-TORO sarta Ibu Ari Susiana Wulandari sing pidalem ing Perumahan Sorosutan Yogyakarta

Mas ALIF atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Yangkung Bambang P, Yangti Susilowati ing Purworejo, Mbah Kung Kadis, Mbah UMti Mitun ing Kunir Blitar, Éyang Buyut H. Slamet Fatoni W. sekalihan ing Payaman Magelang sarta para sepuh liyané sing ora tak sebut mbaka siji ing dalemé sowang-sowang.

Mas ALIF nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang solèh, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!!

Mbah yut redaktur mangayubagya sugeng ambal warsa, ya mas ALIF. Muga suksès donya akhirat. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?