ALIF
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 199 kali

Aku siap mempertahankan NKRI lan siap tempur mungsuh Donald Trump yèn nékad mengklaim Yerusalem dadi ibu kota Israel!

Jenengku:  ALIFIANDRA AHZA PRADIPTA  saben dina cukup disebut ALIF. Lair ing Ngayogya-karta tanggal 22 Desember 2013, putrané Bp. NOVAN-TORO sarta Ibu Ari Susiana Wulandari sing pidalem ing Perumahan Sorosutan Yogyakarta

Mas ALIF atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Yangkung Bambang P, Yangti Susilowati ing Purworejo, Mbah Kung Kadis, Mbah UMti Mitun ing Kunir Blitar, Éyang Buyut H. Slamet Fatoni W. sekalihan ing Payaman Magelang sarta para sepuh liyané sing ora tak sebut mbaka siji ing dalemé sowang-sowang.

Mas ALIF nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang solèh, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!!

Mbah yut redaktur mangayubagya sugeng ambal warsa, ya mas ALIF. Muga suksès donya akhirat. Aamiin YRA. *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja gumedhe mung merga ayu-ne rupa, amarga kuwi bakal luntur dening wektu. Nanging elinga, ayune kridha ora bakal luntur senajan digawa mati pisan...

Klik

NGANTUK

Ora kober ndlosor, semendhe ing tembok uga ora apa-apa. Mangkono mbokmenawa ujare si meong iki. (d/sit)***

Pethilan

Trilyunan rupiah dhuwit negara mili menyang desa

Koruptore aja nganti katut keli

Lumantar gerakan #2019Pilpres Ceria, Mahfud MD ngajak publik milih kanthi cerdas

Amarga kecerdasan kita wis saya ilang akibat memusuhan

Golkar ngukuhi caleg mantan koruptor

Ngajab para pemilihe padha pikun!