SL 01 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 82 kali

Jeneng -1-

Gareng  :      “Ben dadi wong pangkat anakku arep dak jenengi nganggo tembung Agung. Apike agung sapa ya?”

Bagong :      “Agung Kukila.”

Gareng :      “Apik ya?”

Bagong :      “Apik, tur sak desa ora ana sing padha. Anake sapa ta? Anake Cip, kok.”

Gareng :      “Terus tegese apa?”

Bagong :      “Agung Kukila kuwi tegese gedhe manuke.”

Gareng  :      “Mbahmu.” (Kir: Begawan Cipto Adi)


Jeneng -2-

Gareng  :      “Anak kang lahir dina Jumuwah, dijenengi sapa apike?”

Bagong :      “Juwahir, Jumuwah lahir.”

Gareng :      “Cocog. Yen lahir nanging cangkeme amba?”   

Bagong :      “Dijenengi Mujahir.”

Gareng :      “Apik, gedhe sithik langsung goreng.”

Bagong :      “Ngono wae nesu!!.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Jeneng -3-

Gareng  :      “Alhamdulillah, anggone bojoku babaran diparingi marga gampang.”

Bagong :      “Terus, anakmu arep dijenengi sapa?”

Gareng  :      “Daldiri.”

Bagong :      “Tegese apa?”

Gareng : “Medal sendiri.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?