SL 01 / 2018
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 92 kali

Jeneng -1-

Gareng  :      “Ben dadi wong pangkat anakku arep dak jenengi nganggo tembung Agung. Apike agung sapa ya?”

Bagong :      “Agung Kukila.”

Gareng :      “Apik ya?”

Bagong :      “Apik, tur sak desa ora ana sing padha. Anake sapa ta? Anake Cip, kok.”

Gareng :      “Terus tegese apa?”

Bagong :      “Agung Kukila kuwi tegese gedhe manuke.”

Gareng  :      “Mbahmu.” (Kir: Begawan Cipto Adi)


Jeneng -2-

Gareng  :      “Anak kang lahir dina Jumuwah, dijenengi sapa apike?”

Bagong :      “Juwahir, Jumuwah lahir.”

Gareng :      “Cocog. Yen lahir nanging cangkeme amba?”   

Bagong :      “Dijenengi Mujahir.”

Gareng :      “Apik, gedhe sithik langsung goreng.”

Bagong :      “Ngono wae nesu!!.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Jeneng -3-

Gareng  :      “Alhamdulillah, anggone bojoku babaran diparingi marga gampang.”

Bagong :      “Terus, anakmu arep dijenengi sapa?”

Gareng  :      “Daldiri.”

Bagong :      “Tegese apa?”

Gareng : “Medal sendiri.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…