Download Video ing LINE kanggo Android
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 46 kali

Saliyane layanan chat, panggilan suara lan video chat, LINE nduweni fitur Home. Ing fitur iki, pengguna bisa andum status arupa teks, foto utawa video. Saliyane kanggo nggambarake perasaan, LINE Home uga bisa digunak­ake kanggo nglelipur diri kanthi nenik­mati apa kang didum dening kanca LINE kita. Mula ora arang, yen banjur ana video apik kang diposting dening kanca kita mau.


Yen ana video kang apik, biasane ban­jur kepengin nyimpen video ksb. Mung emane LINE ora nyedhiyani fitur kanggo nyimpen video kuwi langsung saka LINE Home. Banjur piye carane nyimpen vi­deo saka LINE Home iki ya?

Ora perlu ku­watir. Kanggo nggam­pang­ake prosese, kita lu­wih dhisik kudu nginstal aplikasi X-plore File Ma­­nager. Uta­wa bisa uga nggunakake apli­­kasi liya ka­yadene Root Ex­­plorer. Kanthi aplikasi-aplikasi iki mula urusan ngundhuh video saka LINE dadi gampang wis.

Dene carane mangkene. Ing halaman LINE Home, coba nggo­leka video sing mbok se­nengi. Banjur pu­teren video ksb nganti ram­pung. Aja nutul layar smart­phone babar pisan lo sasuwene video mau diputer, merga bab iku bakal nggang­gu asil video kang ba­kal disimpen mengkone.



Sawise ram­pung non­ton video mau, saiki bukaken aplikasi X-plore File Manager-e. Banjur bukak folder SD Card (Internal Storage)/Android/data.


Sawsie kuwi banjur go­lekana folder jp.naver.line. android/cache/mm/. Eling lo, isi ing njero folder iki si­fate mung se­mentara dadi jroning sawenehing menit wae bakal ilang.


Sabanjure golekana file sing paling anyar (bisa di­deleng saka tanggale kang muncul), banjur di-rename file ksb kanthi nambahake ekstensi .mp4 ing jenenge.


Sawise kuwi enggal pin­dhahake file ksb menyang folder liya yen wis rampung di-rename.

Nah, mangkono mau ca­rane nyimpen video saka LINE. Gampang banget to? (d/ist)***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa