LIA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 57 kali

Ayo kenalan karo bocah ayu iki. jenengé : AMALIA SYAFIRA APRILIANA,

lairé tanggal  6 April 2007, putrané Bapak / Ibu TENGKU  ANSHARY sing pidalem ing Jl. Rinjani Barat IV / 4 Mojosongo Solo.

Kalodhangan iki Mbak AMALIA atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing dalem, Uti Warmo, Mas lan Mbak Tika, Mbak Niki ing Solo. Uga salam kanggo Dhik Refa, Dhik Zade ing Gresik, sarta Dhik Arya lan Dhik Desta ing Magelang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan pepénginanipun, séhat, pinter tur migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!*

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan