LIA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 43 kali

Ayo kenalan karo bocah ayu iki. jenengé : AMALIA SYAFIRA APRILIANA,

lairé tanggal  6 April 2007, putrané Bapak / Ibu TENGKU  ANSHARY sing pidalem ing Jl. Rinjani Barat IV / 4 Mojosongo Solo.

Kalodhangan iki Mbak AMALIA atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing dalem, Uti Warmo, Mas lan Mbak Tika, Mbak Niki ing Solo. Uga salam kanggo Dhik Refa, Dhik Zade ing Gresik, sarta Dhik Arya lan Dhik Desta ing Magelang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan pepénginanipun, séhat, pinter tur migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!*

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja nganggep awakmu tansah salah, uga aja nganggep awakmu tansah bener.

Klik

KAYA JELI

Iki dudu plastik utawa ager-ager jeli, nanging iki bangsane iwak. Jelase iki Plankton kang wujude bening. Jeneng latine yakuwi Salp (Salpingo-oophorectomy) mujudake kewan kang nduweni kaunikan kanthi kulit transparan. Saking transparane, akeh wong ngira yen plankton iki plastik bening kang ngambang ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Saperangan gedhe kabutuhan bawang putih diimpor

Petani wis biasa nangis bawang Bombay kok!

Sertifikasi tanah kuwi program nyata, dhawuhe Presiden

Dadi sing apus-apus sapa iki?

Wakil rakyat saya adoh saka rakyat

Saya adoh, menyang segara wae!