LIA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 68 kali

Ayo kenalan karo bocah ayu iki. jenengé : AMALIA SYAFIRA APRILIANA,

lairé tanggal  6 April 2007, putrané Bapak / Ibu TENGKU  ANSHARY sing pidalem ing Jl. Rinjani Barat IV / 4 Mojosongo Solo.

Kalodhangan iki Mbak AMALIA atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing dalem, Uti Warmo, Mas lan Mbak Tika, Mbak Niki ing Solo. Uga salam kanggo Dhik Refa, Dhik Zade ing Gresik, sarta Dhik Arya lan Dhik Desta ing Magelang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan pepénginanipun, séhat, pinter tur migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!*

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe ora nduweni apa sing mbok senengi, mula senengana apa kang mbok duweni dinane iki.

Klik

CUKUR WULU UNTA

Jroning ngadhepi riyaya qurban, ing Pakistan unta-unta kanggo keperluan kurban padha dicukur luwih dhisik amrih mbentuk wulu kanthi motif kang edipeni. (d/ist)***

Pethilan

Nom-noman Indonesia akeh tampil ing panggung jagad

Indonesia saya ‘mendunia’

Ormas dadi bandhul kang ngimbangi polaritas akibat pemilu

Parpol kang ngebot-eboti

Kerukunan kuwi modal penting pembangunan

Aja gelem digawe usreg terus