LIA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 33 kali

Ayo kenalan karo bocah ayu iki. jenengé : AMALIA SYAFIRA APRILIANA,

lairé tanggal  6 April 2007, putrané Bapak / Ibu TENGKU  ANSHARY sing pidalem ing Jl. Rinjani Barat IV / 4 Mojosongo Solo.

Kalodhangan iki Mbak AMALIA atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing dalem, Uti Warmo, Mas lan Mbak Tika, Mbak Niki ing Solo. Uga salam kanggo Dhik Refa, Dhik Zade ing Gresik, sarta Dhik Arya lan Dhik Desta ing Magelang.

Nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan pepénginanipun, séhat, pinter tur migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!!*

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa