I k l a n
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 69 kali

D o k t e r

Pasien :       “Dokter, sing lara kuwi wetengku, sing disuntik kok malah nggon lambe.”

Dokter :       “Bener, sing lara wetengmu. Nanging sing sambat karo sing cringis rak lambemu.”

Pasien :       “Dokter, aku wis sewulan dadi pasienmu, saben priksa mbayar, priksa mbayar. Kok durung mari-mari.”

Dokter :       “Pancen dakjarag, sebab sajroning sewulan iki, pasiene mung sampeyan, thok thil. Dadi aku ben nggembol dhuwit.”

Pasien :       ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

I k l a n

Gareng  :      “Wingi aku menyang toko besi, jarene iklan neng radio, yen tuku barang ing kana diterake tekan ngomah. Kok ngapusi. Urik, ta?”

Bagong :      “Witikna, kowe kuwi tuku apa?”

Gareng :      “Paku idep rong ons.”

Bagong :      “Pantes, kudune tuku paku idep rong ons, susuke dijaluki semen 10 sak, lan keramik 25 dos.”

Gareng :      “Oo...., ngono, ta?”

Bagong :      Iya o’on, sobek-sobek sisan.”

(Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…