I k l a n
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 45 kali

D o k t e r

Pasien :       “Dokter, sing lara kuwi wetengku, sing disuntik kok malah nggon lambe.”

Dokter :       “Bener, sing lara wetengmu. Nanging sing sambat karo sing cringis rak lambemu.”

Pasien :       “Dokter, aku wis sewulan dadi pasienmu, saben priksa mbayar, priksa mbayar. Kok durung mari-mari.”

Dokter :       “Pancen dakjarag, sebab sajroning sewulan iki, pasiene mung sampeyan, thok thil. Dadi aku ben nggembol dhuwit.”

Pasien :       ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

I k l a n

Gareng  :      “Wingi aku menyang toko besi, jarene iklan neng radio, yen tuku barang ing kana diterake tekan ngomah. Kok ngapusi. Urik, ta?”

Bagong :      “Witikna, kowe kuwi tuku apa?”

Gareng :      “Paku idep rong ons.”

Bagong :      “Pantes, kudune tuku paku idep rong ons, susuke dijaluki semen 10 sak, lan keramik 25 dos.”

Gareng :      “Oo...., ngono, ta?”

Bagong :      Iya o’on, sobek-sobek sisan.”

(Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa