I k l a n
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 53 kali

D o k t e r

Pasien :       “Dokter, sing lara kuwi wetengku, sing disuntik kok malah nggon lambe.”

Dokter :       “Bener, sing lara wetengmu. Nanging sing sambat karo sing cringis rak lambemu.”

Pasien :       “Dokter, aku wis sewulan dadi pasienmu, saben priksa mbayar, priksa mbayar. Kok durung mari-mari.”

Dokter :       “Pancen dakjarag, sebab sajroning sewulan iki, pasiene mung sampeyan, thok thil. Dadi aku ben nggembol dhuwit.”

Pasien :       ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

I k l a n

Gareng  :      “Wingi aku menyang toko besi, jarene iklan neng radio, yen tuku barang ing kana diterake tekan ngomah. Kok ngapusi. Urik, ta?”

Bagong :      “Witikna, kowe kuwi tuku apa?”

Gareng :      “Paku idep rong ons.”

Bagong :      “Pantes, kudune tuku paku idep rong ons, susuke dijaluki semen 10 sak, lan keramik 25 dos.”

Gareng :      “Oo...., ngono, ta?”

Bagong :      Iya o’on, sobek-sobek sisan.”

(Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?