I k l a n
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 12 kali

D o k t e r

Pasien :       “Dokter, sing lara kuwi wetengku, sing disuntik kok malah nggon lambe.”

Dokter :       “Bener, sing lara wetengmu. Nanging sing sambat karo sing cringis rak lambemu.”

Pasien :       “Dokter, aku wis sewulan dadi pasienmu, saben priksa mbayar, priksa mbayar. Kok durung mari-mari.”

Dokter :       “Pancen dakjarag, sebab sajroning sewulan iki, pasiene mung sampeyan, thok thil. Dadi aku ben nggembol dhuwit.”

Pasien :       ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

I k l a n

Gareng  :      “Wingi aku menyang toko besi, jarene iklan neng radio, yen tuku barang ing kana diterake tekan ngomah. Kok ngapusi. Urik, ta?”

Bagong :      “Witikna, kowe kuwi tuku apa?”

Gareng :      “Paku idep rong ons.”

Bagong :      “Pantes, kudune tuku paku idep rong ons, susuke dijaluki semen 10 sak, lan keramik 25 dos.”

Gareng :      “Oo...., ngono, ta?”

Bagong :      Iya o’on, sobek-sobek sisan.”

(Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane